Στο επίκεντρο το νέο κλειστό δίκτυο

To εγκώμιο της Διοίκησης του TOEB Tαυρωπού για τη διορατικότητα που είχε στο έργο του νέου κλειστού δικτύου έπλεξαν χθες από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπυργώ Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Ο Καρδιτσιώτης Υπουργός στάθηκε στη συμβολή του Προέδρου του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Θανάση Μαρκινού, λέγοντας ότι από νωρίς προέβλεψε την αναγκαιότητα του έργου και η συνεισφορά του ήταν απολύτως καθοριστική.

Ομοίως ο κ. Τριαντόπουλος, σημείωσε ότι ο ΤΟΕΒ όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του μετά τον «Ιανό», αλλά ήρθε σε συνεργασία με την πολιτεία να κάνει το βήμα παραπέρα που θα διασφαλίσει όρους ανθεκτικότητας και βιωσιμότητας στις υποδομές με τη στήριξη και τον προγραμματισμό της πολιτείας και της κυβέρνησης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή οι Υπουργοί, μαζί με την ηγεσία του ΥπΑΑΤ, βοήθησαν για την αντιμετώπιση των ζημιών στο υφιστάμενο δίκτυο του Οργανισμού και παράλληλα στη δρομολόγηση του μεγάλου έργου του κλειστού δικτύου.
Κ.Π.