Στο Final Four της ΕΣΚΑΘ προκρίθηκαν οι παίδες του ΑΣΚ

Μία ακόμη επιτυχία κατέγραψαν οι ακαδημίες του Α.Σ. Καρδίτσας, καθώς μετά την πρόκριση και τη συμμετοχή του Εφηβικού τμήματος στο Final Four της ΕΣΚΑΘ, την επιτυχία επανέλαβαν και οι Παίδες.

Η ομάδα που καθοδηγούν οι προπονητές Νίκος Κακλαμάνος και Γιάννης Κοβάτσεφ κατάφερε σε διπλούς αγώνες για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης να προκριθεί απέναντι στον Αιολικό Βόλου και πλέον έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας.

Οι Παίδες του ΑΣΚ υπερασπίστηκαν τη διαφορά πόντων στη νίκη του πρώτου αγώνα στην Καρδίτσα με 66-47 και υπέστησαν «γλυκιά» ήττα στο Βόλο με 55-46 για να κατακτήσουν το εισιτήριο για την τελική τετράδα.

Τόσο οι Έφηβοι, όσο και οι Παίδες αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ν. Καρδίτσας και συνεχίζουν την παράδοση των τελευταίων ετών που δημιουργεί ο οργανισμός σε επίπεδο ακαδημιών, με στόχο την πρόοδο, τη μεθοδική δουλειά και την προοπτική ενασχόλησης με το άθλημα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στα ημιτελικά οι Παίδες του ΑΣΚ θα αντιμετωπίζουν τον Ίκαρο Νεάπολης, εκ νέου σε διπλούς αγώνες. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στη Λάρισα και ο επαναληπτικός στην Καρδίτσα. Την τετράδα συμπληρώνουν ο Νέος Κεραυνός Λάρισας και ο Γ.Σ. Αλμυρού.

Η σύνθεση των Παίδων: Σδρόλιας, Τσεκούρας, Νάτσινας, Καλογριανίτης, Χατζής, Ντανοβασίλης, Σακελλαρίου, Σίσκος, Κοτσιαρίδης, Λαχανάς, Ραπάνι, Κατσακιώρης.