Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας το 5ο ΓΕΛ

Στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων που υλοποιεί το 5ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή διδακτική επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας από αντιπροσωπεία εθελοντών μαθητών της Α΄ τάξης του σχολείου.

Τους μαθητές συνόδευσαν ο διευθυντής του σχολείου, κ. Φιλίππου Γεώργιος και οι εκπαιδευτικοί κ. Λάντζου Αικατερίνη και κ. Ζαφειρίου Βασιλική. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ενημερώθηκαν εκτενώς για τις δυσκολίες σίτισης που αντιμετωπίζουν καθημερινά συνδημότες μας, αλλά και τον γενικότερο σχεδιασμό του δήμου για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων της περιοχής.

Στο τέλος ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση πάνω στο θέμα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαριστούν θερμά την αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Δημόσιας Υγείας, κ. Μπαζή Μελίνα και την κ. Κουλούρα Ελένη, συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το χρόνο που αφιέρωσαν, την άψογη ενημέρωση και τις απαντήσεις που έδωσαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.