Στο μεγάλο ραντεβού του στίβου τα παιδιά της Καρδίτσας!

Στη Ρώμη από την προσεχή Πέμπτη η Καρδίτσα θα έχει έντονη παρουσία καθώς πέρα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι εκεί και τέσσερα ακόμη σπουδαία παιδιά της περιοχής μας!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσιάμη, τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, την Πένυ Τσινοπούλου και τον Σωτήρη Γκαραγκάνη!

Πρώτη από τους παραπάνω θ’ αγωνιστεί η Πένυ Τσινοπούλου στην μεγάλη της επιστροφή στους στίβους στον τελικό των 20 χιλιομέτρων βάδην την Παρασκευή στις 7.35 το απόγευμα. Συμμετέχει για πρώτη φορά στη διαδρομή της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (έχει συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις) και θα το απολαύσει…

Την επομένη, το Σάββατο το απόγευμα στις 7 σειρά θα πάρει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στα 20 χιλιόμετρα βάδην.

Κατάφερε για άλλη μία φορά να είναι παρών σε έναν σπουδαίο αγώνα ο πολυνίκης και μόνιμος πρωταθλητής της Ελλάδας. Ο καλύτερος βαδιστής της χώρας μας δεν το βάζει ποτέ κάτω και θα ψάξει κι αυτός το καλύτερο δυνατό ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν τον Αύγουστο στο Παρίσι.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11.45 το πρωί ο αγέραστος Δημήτρης Τσιάμης θα συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό του τριπλούν φιλοδοξώντας να κάνει το καλύτερο δυνατό και να πάρει την πρόκριση στον τελικό! Πρόκειται για έναν αθλητή – πρότυπο, όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού έχει νικήσει και τον ίδιο τον… χρόνο!!!

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12.50 το μεσημέρι θα συμμετάσχει στον προκριματικό των 200 μετρων ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (μαζί με τον Καριοφύλλη) σε μία προσπάθεια να προκριθεί στον τελικό. Αν τα καταφέρει θα πρόκειται για μία επιβεβαίωση της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Θυμίζουμε ότι ο συμπολίτης σπρίντερ είχε γράψει ιστορία αφιερώνοντας μία ολόκληρη σεζόν για να είναι οδηγός του Νάσου Γκαβέλα καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και στα 100 μετρα Τ11, κατακτώντας τον θαυμασμό της υφηλίου.