Υπό ποδοσφαιρικούς όρους, θα μπορούσε να αφορά την παρουσίαση της αγωνιστικής 11άδας κάποιας ομάδας (κυρίως παλαιμάχων) ποδοσφαίρου.

Ωστόσο η φωτογραφία προέρχεται από τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την Thessaly Expo, η οποία ανοίγει τις πύλες της σήμερα στο χώρο των καπναποθηκών.

Πρόκειται άλλωστε για μια πολύπλευρη προσπάθεια αναβάθμισης της εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Καρδίτσας.

Εκτός από την αρμόδια επιτροπή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που ανέλαβε τις επαφές και την πολύμηνη προετοιμασία για την υλοποίησή της, στην Έκθεση συμμετέχει ο κορυφαίος διοργανωτής της χώρας ΔΕΘ – Helexpo, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Καρδίτσας. Παράλληλα χρυσός Χορηγός είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, ενώ η έκθεση λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μέχρι και την Κυριακή τα περίπτερα στο χώρο των καπναποθηκών θα αποτελέσουν το επίκεντρο του επιχειρηματικού και οικονομικού ενδιαφέροντος για την Καρδίτσα και τη Θεσσαλία, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις και κυρίως οι προγραμματισμένες συναυλίες το Σαββατοκύριακο με τους Μακεδόνα και Βουλγαράκη αναμένεται να προσελκύσουν πολίτες όλων των ηλικιών…

Πάντως στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη, τα στελέχη της ΔΕΘ –  Helexpo ενημέρωσαν τους φορείς για την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα οι περιφερειακές εκθέσεις στη χώρα.

Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλία» και στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό» ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γιώργος Στεργιούλης, οι εκπρόσωποι της ΔΕΘ Ηelexpo αναφέρθηκαν στην μικρή κάμψη που καταγράφεται σήμερα στις περιφερειακές Εκθέσεις. Στον αντίποδα, η Έκθεση της Καρδίτσας έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο χώρο.

Με αφορμή την Έκθεση, πλήθος κόσμου (εκθετών, επισκεπτών, κλπ) θα μείνει στην Καρδίτσα και θα κινηθεί στην τοπική αγορά. Ο κ. Στεργιούλης μας μετέφερε μάλιστα ότι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης είναι υψηλή για το τριήμερο. Άλλωστε, σημείωσε, περίπου 200 εμπορικοί αντιπρόσωποι θα επισκεφθούν την έκθεση μέσω της ΔΕΘ – Helexpo, ενώ οι επιχειρηματίες – εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών τους και να προχωρήσουν στη σύναψη συμφωνιών.

Κ.Π.