Καρδιτσα και Αναγέννηση είναι δύο έννοιες ταυτόσημες! Οπου υπάρχει η μία, δίπλα ακριβώς είναι και η άλλη! Η αλλιώς δεν μπορεί η μία χωρίς την άλλη! Η καρδιά της Αναγέννησης χτυπά δυνατά όπου υπάρχουν Καρδιτσιώτες στον κόσμο και φυσικά, στο… “μητροπολιτικό” έδαφος της Καρδίτσας!

Ακόμη και τα γραφεία της ομάδας το 1981 αγοράστηκαν στο κέντρο της πόλης και μάλιστα στο υψηλότερο σημείο εκείνη την εποχή!

Σε λίγο καιρό πάντως δεν θα χρειάζεται να σηκώνουμε το κεφάλι για ν’ αντικρίζουμε το “λογότυπο” της αγαπημένης ομάδας καθώς η διοίκηση έχει ήδη ολοκληρώσει τις ενέργειές της για την στέγαση των γραφείων της ΠΑΕ, αλλά και της μπουτίκ με όλα τα είδη του συλλόγου σε κατάστημα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία!

Τα γραφεία της Ερασιτεχνικής θα παραμείνουν εκεί που είναι σήμερα και θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά όλη η δραστηριότητα της ΠΑΕ θα μεταφερθεί στα καινούργια γραφεία ενώ για πρώτη φορά θα δημιουργηθεί μια οργανωμένη μπουτίκ η οποία θα φροντίζει για τις επιθυμίες των φιλάθλων να προμηθευτούν ήδη από την ομάδα τους! Τόσο τις επίσημες εμφανίσεις, όσο και ο,τιδήποτε άλλο παραπέμπει σ’ αυτή!

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά που θα λειτουργήσουν πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ το κεντρικό κατάστημα για το οποίο κάνουμε λόγο έχει εδώ και τρεις – τέσσερις μήνες περάσει στον έλεγχο της ομάδας.