Συνάντηση ΥπΑΑΤ - ΕΟΑΣ Καρδίτσας για το βαμβάκι: Xωρίς κάποια δέσμευση- από βδομάδα οποιαδήποτε ανακοίνωση

Χωρίς κάποια δέσμευση από την πλευρά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά με την σημείωση ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οποιαδήποτε υπουργική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς με αντιπροσωπεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) για το αίτημα της αναπλήρωσης του εισοδήματος στο βαμβάκι.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε το κυβερνητικό κλιμάκιο της Καρδίτσα, ο Υπουργός μετά τη Γενική Συνέλευση στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού, μετέβη στο Εργατικό Κέντρο όπου είχε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με 7μελή Αντιπροσωπεία της ΕΟΑΣΚ.
Μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Γεωργαντάς δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση λέγοντας ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι». Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κώστας Τζέλλας εκ μέρους της Ομοσπονδίας υπογράμμισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια άσκησης πίεσης στην κυβέρνηση, ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός Καρδίτσας με την τιμή στο βαμβάκι.
«Η κυβέρνηση κρατά το μαχαίρι, κρατά και το πεπόνι» σημείωσε, λέγοντας ότι πλέον είναι θέμα της κυβέρνησης αν θέλει να δώσει κάποια λύση, ικανοποιώντας το αίτημα του αγροτικού κόσμου για αναπλήρωση του εισοδήματος στο 1 ευρώ ή έστω ένα μέρος του αιτήματος αυτού. «Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση, αποδείχθηκε και στη συνάντηση με τον Υπουργό ότι υπάρχει πρόβλημα. Η μεγάλη παρουσία του αγροτικού κόσμου στο δυναμικό μπλόκο στον Ε-65 απέδειξε το μέγεθος του ζητήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων.