Συντάσσουν καταστατικό συνδέσμου οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Νομού μας!

Μετατέθηκε για μία ημέρα νωρίτερα η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συγκέντρωση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού Καρδίτσας, όπου πέραν όλων των άλλων θα συνταχθεί και το κατασταστικό για την ίδρυση του συνδέσμου.

Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την κατάσταση ως έχει και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι οι συνθήκες στα ερασιτεχνικά γήπεδα να γίνουν οι καλύτερες δυνατές. Τα πρόσφατα περιστατικά με τους δύο θανάτους εκ των οποίων το ένα ήταν στον τόπο μας, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους καλούν όλο τον κόσμο που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να δώσει το παρών στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω τσικνοπέμπτης η συνέλευση του συνδέσμου μετατίθεται μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή Τετάρτη 15 Φλεβάρη στις 20:00 στο εργατικό κέντρο ( Ιεζεκιήλ 44 )

• Δυστυχώς ακόμη αναμένουμε δημόσια ενημέρωση από τον δήμο Σοφάδων και τον δήμο Μουζακίου για την εξέλιξη της διαδικασίας αγοράς απινιδωτών.

• Τέλος ελπίζουμε η ΕΠΣΚ να σεβαστεί το υπόλοιπο της συμφωνίας που έκανε με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και να ορίσει αγώνες μόνο όταν όλα τα γήπεδα του νόμου που φιλοξενούν αθλητικές δραστηριότητες θα έχουν σταθερά στα αποδυτήρια τους απινιδωτη(βλέπε φωτογραφία).

ΥΓ1: Άλλος ένας νέος άνθρωπος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΥΓ2: Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα δεχθούμε πόλεμο για μια τέτοια προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για ένα σύνδεσμο ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ώστε να τονίσουμε το θέμα του απινιδωτη και του γιατρού, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα έχουμε κάποιους απέναντι μας χλευάζοντας την προσπάθεια.

• Ο σύνδεσμος δημοσίευσε και το έγγραφο με τη συμφωνία που είχε κάνει αντιπροσωπεία του με την ΕΠΣΚ και τον πρόεδρο της Αλέξη Σφήκα και τις αποφάσεις που είχαν παρθεί από κοινού.