Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την καταπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που σημείωσε βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα!!!

Το βράδυ του Σαββάτου τα κορίτσια του Σάκη Αλεξίου επικράτησαν στο ντέρμπι που έγινε στο παλιό κλειστό της Καρδίτσας του Αμπελώνα με 3-1 σετ και πλέον είναι πολύ κοντά στη διασφάλιση μιας θέσης των πλεϊ οφ όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία!

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και κρίθηκε σε 35 λεπτά και στο 3ο σετ.

25-15, 29-27, 19-25 και 25-19.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Κωνσταντίνου, Κουρκούτη, Τσίρα, Κανάκη, Παπαγιώργου, Μαμούγκα, Αναστασιάδη (λ.), Παπασακελλαρίου, Παπαντώνη, Νικολάου, Τάκα, Βαγενά και Μούστου.

Αυτή τη στιγμή προπορεύεται η Αργώ Βόλου με 33 βαθμούς, ακολουθούν ο ΣΠΑΚ με 29, η ΑΕΛ με 26, η Αθλεση και η Ελασσόνα με 23. Οι τέσσερις πρώτες θα συμμετάσχουν στα πλεϊ οφ από τα οποία θα προκύψει η μια που θ’ ανέβει στην Α2.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η ομάδα του ΣΠΑΚ κέρδισε τις τελευταίες αγωνιστικές την Αργώ Βόλου, την Αθλεση (εκτός έδρας και τις δυο) και την Ελασσόνα με απολογισμό 3-1 σετ σε μια τρομερή αντεπίθεση στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” βρέθηκε και σ’ αυτή την προσπάθεια της ομάδας που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας.