Τα ονομαστήριά του διάγει σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος δέχεται από χθες Σάββατο τις ευχές εκατοντάδων πολιτών. Χθες το απόγευμα τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ενώ σήμερα επίσης στο Μητροπολιτικό Ναό τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Για τα ονομαστήρια του κ. Τιμόθεου βρίσκονται στην Καρδιτσα οι Μητροπολίτες Σύρου Δωρόθεος, Κηφισιάς Κύριλλος, Καρπενησίου Γεώργιος, Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος, Καστοριάς Καλλίνικος, Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος, Θήρας Αμφιλόχιος, όπως και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος οι οποίοι αναχώρησαν χθες το βράδυ.

Ευχές για υγεία και μακροημέρευση απηύθυναν στον κ.Τιμόθεο ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, η Βουλευτής κ. Ασ. Σκόνδρα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, o αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ. Λία Ρογγανάκη και Δημ. Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ. Στ. Θεολόγης και Θ. Θεοδωρόπουλος , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί πολίτες.