Στη φιλόξενη Θεσσαλία και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα χτυπά η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και απόψε το βράδυ…

Η εθνική μας ομάδα δίνει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και το τέταρτο συνολικά για το Nations League και υποδέχεται την αντίστοιχη του Κοσόβου.
Πρόκειται για μια αναμέτρηση που έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογικοί συσχετισμοί θα κρίνει την πρώτη θέση που σημαίνει και άνοδος κατηγορίας στη διοργάνωση!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ύστερα από πολλά χρόνια “φαγούρας” φαίνεται να βαδίζει στο σωστό δρόμο, κάνοντας ενθαρρυντικές εμφανίσεις στους αγώνες που προηγήθηκαν με Βόρειο Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο όπου σημείωσε ισάριθμες νίκες, τις δύο μάλιστα εκτός έδρας…

Το πιο σημαντικό, λοιπόν και από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη νέα… εφεύρεση της ΟΥΕΦΑ είναι ότι σφυρηλατεί ξανά μια αγωνιστική φυσιογνωμία που δίνει ελπίδες για το μέλλον.
Ενα οικογενειακό κλίμα με παιδιά που τα δίνουν όλα στο γήπεδο και ταυτόχρονα διαθέτουν και αγωνιστικές δυνατότητες.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
Το γεγονός ότι για πρώτη φορά η εθνική μας αγωνίζεται σε επίσημη διεθνή διοργάνωση στη Θεσσαλία έχει κι αυτό τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Διαπιστώσαμε μάλιστα πόσο αγκαλιάστηκε από τον κόσμο στον αγώνα με την Κύπρο όπου περισσότεροι από 14.000 φίλαθλοι απ’ όλα τα σημεία της Θεσσαλικής περιφέρειας έδωσαν το παρών.
Απόψε ο κόσμος θα είναι περισσότερος καθώς το παιχνίδι έχει άλλα χαρακτηριστικά. Πέρα από το ότι είναι και κρίσιμο γιατί με νίκη οι διεθνείς του Πογιέτ κλειδώνουν την πρωτιά στον όμιλό τους, έχει και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το Κόσοβο είναι πιο ανταγωνιστική ομάδα από την Κύπρο καθώς κέρδισε την προηγούμενη Πέμπτη τη Βόρειο Ιρλανδία (3-2) και θα παίξει με τη σειρά του στοχεύοντας στη νίκη για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Πιστεύεται δηλαδή ότι στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα βρεθούν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και είναι πιθανό να δούμε το Στάδιο κατάμεστο.

ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ
Οπως συνέβη την περασμένη Πέμπτη έτσι και απόψε πολλοί Καρδιτσιώτες φίλαθλοι θα δώσουν το παρών για να δουν από κοντά τον αγώνα.

Αποδεικνύεται με τη διάθεση που δείχνει ο κόσμος πόσο πολύ σημαντικό είναι να απλώνουν τα ματς της Εθνικής στην περιφέρεια.
Βέβαια, ελλείψει γηπέδων (εν έτη 2022!) μόνο συγκεκριμένες πόλεις μπορούν να τη φιλοξενήσουν κι αυτές με προϋποθέσεις.

ΣΤΙΣ 9.45 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ
Το αποψινό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 9.45 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και από ελεύθερο κανάλι και συγκεκριμένα τον ALPHA που έχει πάρει τα δικαιώματα του Nations League.
Οσοι πάτε στο γήπεδο καλό είναι να προσέλθετε νωρίς…