Τεράστια μεταγραφή στη θέση φορ με τον Αργεντίνο Φερνάντο Κονίλιο η ΑΣΑ!!!

Μία τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Αναγέννηση την Τετάρτη το βράδυ, ταράζοντας τα νερά της super league 2 και δείχνοντας τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν!

Οι “κιτρινόμαυροι” εδώ και καιρό ήταν στα… ίχνη του 31χρονου Αργεντίνου στράικερ Φερνάντο Κονίλιο και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του και να τον φέρουν στην Ελλάδα και στην Καρδίτσα!

Δεδομένων των περιστάσεων, του βιογραφικού του παίκτη, αλλά και της υπερβατικής προσπάθειας που κάνει η διοίκηση της ομάδας, πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή που αναμφίβολα ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ και δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το λαοφιλές συγκρότημα της πόλης μας θα μπει στη νέα σεζόν και πάλι με πρωταγωνιστικές διαθέσεις.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΙΛΙΟ


Ο Φερνάντο Κονίλιο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροζάριο Σέντραλ με την οποία έγινε επαγγελματίας. Στη συνέχεια έπαιξε στην Ολύμπο και ανάγκασε την Ουρακάν (ομάδα που είχε τον Εσιέ του Ολυμπιακού) να τον αποκτήσει το 2017 έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Έπαιξε και στην Ευρώπη στη συνέχεια ως δανεικός στην Ισπανική Τενερίφη.
Απασχόλησε και το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού πέρσι χωρίς όμως η περίπτωσή του τελικά να προχωρήσει.

Αγωνίζεται ως καθαρός επιθετικός, είναι δυνατός και έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ.
Τελευταίος του σταθμός είναι η Αργεντίνικη Τριστάν Σουάρες. Αναμφίβολα όπως δείχνει το βιογραφικό του η Αναγέννηση βάζει στη φαρέτρα της ένα πολύ σημαντικό όπλο για τη νέα χρονιά.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ
Ο ίδιος από την άλλη έχει την ευκαιρία να μετακομίσει για μία ακόμη φορά στην Ευρώπη.
Για το επίπεδο της super league 2 αναμφίβολα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Όλα βεβαίως φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο (για τους πάντες), αλλά εδώ δεν μπορεί κανεις να παραγνωρίσει την διάθεση της διοίκησης Παπαδημητρίου να βάλει τον πήχη για μία ακόμη χρονιά πολύ ψηλά φέρνοντας έναν ακόμη σπουδαίο παίκτη στην ομάδα!

Το ευρηματικό logo με στιγμές του Φερνάντο Κονίλιο από τον φίλο της Αναγέννησης Γιάννη Νάκα.

• Πιο κάτω ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη δράση του Αργεντίνου φορ