Λίγες ώρες μας χωρίζουν για τον μεγάλο τελικό που θα κρίνει τους κόπους και τις θυσίες όλης της χρονιάς για τον ΑΣ Καρδίτσας  και η… έξαψη κορυφώνεται!

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι όλη η Καρδίτσα αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα το Σάββατο όπου το “Γιάννης Μπουρούσης” θ’ ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον κόσμο, κινείται στο ρυθμό αυτής της κομβικής αναμέτρησης!

Κομβικής όχι μόνο γιατί θα κρίνει το αν ο ΑΣΚ θα παραμείνει στην basket league έναντι του Ιωνικού και τη νέα σεζόν, αλλά γιατί μπορεί – όπως γράψαμε σχετικά χθες – να καθορίσει και να διαμορφώσει το αθλητικό τοπίο της πόλης για τα επόμενα χρόνια!

Αν οι “κυανόλευκοι” κερδίσουν έστω και με μισό καλάθι διαφορά (δεν χρειάζονται πλέον την διαφορά μετά την ήττα του Ιωνικού από το Λαύριο), τότε σφραγίζουν το εισιτήριο της παραμονής και πιάνουν τόπο όλα όσα έκαναν κατά την φετινή παρθενική τους παρουσία στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Με ο,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον και τον σχεδιασμό που θα κάνουν, υπό καλύτερες προϋποθέσεις πλέον, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Δίχως αμφιβολία αν επιτευχθεί φέτος ο μεγάλος στόχος ανοίγει η πόρτα διάπλατα για ακόμη σπουδαιότερες καταστάσεις στο μέλλον από μια ομάδα που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια συνεχόμενους… άθλους!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ… ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!
Περιττό είναι να επιχειρήσουμε να κάνουμε εκτιμήσεις σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο μεγάλο κλειστό!

Ηδη παρατηρείται στην πόλη το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου να δώσει το παρών! Θα γίνει της… Καρδίτσας το βράδυ του Σαββάτου και η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική.

Όλοι θέλουν να είναι στην εξέδρα, όλοι θέλουν να βάλουν το… λιθαράκι τους ώστε αυτή η προσπάθεια που συντελείται να έχει το αποτέλεσμα που της αξίζει.

Ο ΑΣΚ και ο κόσμος της Καρδίτσας κοσμούν τη basket league κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά όλη η μπασκετική κοινότητα της χώρας! Πιστεύουμε, λοιπόν, ακράδαντα ότι όλο αυτό το σπουδαίο έργο που συντελείται θα έχει και συνέχεια…

Θ.Κ.