Με δύο ταινίες συνεχίζει αυτή την εβδομάδα ο Θερινός Κινηματογράφος. Η κωμωδία «Θεέ μου τί σου κάναμε 3» υπόσχεται ανάλαφρες στιγμές ενώ έρχεται και ο «Μικρός Νικόλας» έτοιμος να… παρασύρει τους μικρούς κινηματογραφόφιλους.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελοσυμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι.

Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκαν τ α λ ι ά ρ η δ ε ς , μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα. Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού! Και κάπως έτσι ξεκινάει η καινούργια περιπέτεια του ασταμάτητου Μικρού Νικόλα, του πιο διάσημου σχολιαρόπαιδου που έχει συντροφεύσει γενιές και γενιές παιδιών με τις αφηγήσεις του, τις σκέψεις και τις σκανταλιές του.

Και φυσικά δεν είναι μόνος: γύρω από τον Νικόλα, ο οποίος μεγαλώνει σε μια απροσδιόριστη πόλη της Γαλλίας τη δεκαετία του ‘50 και του ‘60, γνωρίζουμε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμμαθητές και τους δασκάλους του, οι οποίοι και συμπληρώνουν το παζλ των ξεκαρδιστικών ιστοριών του.

Ώρες προβολών: καθημερινά στις 21:00

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 3

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της.

Ώρες προβολών: καθημερινά στις 22:40

Γενική είσοδος -7.5 € Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι- Πολύτεκνοι – Τρίτεκνοι – 6 € ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: cinemakarditsa.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.