Το πρωτάθλημα της super league 2 συνεχίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου αλλά χωρίς την Αναγέννηση…

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν το αγωνιστικό τους ρεπό και παρόλα αυτά διατήρησαν την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αφού είχαν διασφαλίσει μια απόσταση από τους διώκτες τους (ΑΕΛ και Νίκη Βόλου) με τις τρείς συνεχόμενες νίκες που σημείωσαν στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου.

Με 28 βαθμούς βέβαια είναι πολύ μακριά από τον Πανσερραϊκό που πλέον έχει αποσπαστεί με 12 διαφορά (κέρδισε και στην Ηγουμενίτσα τον Θεσπρωτό), αλλά με το μισό ακόμη πρωτάθλημα μπροστά μας.

Για την πρώτη θέση, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και μ’ αυτά που βλέπουν τα μάτια μας έξω από τις γραμμές του γηπέδου, πιστεύουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να την διεκδικήσουν άλλες ομάδες. Ωστόσο η προσπάθεια θα γίνει διότι εκκρεμούν και ζητήματα με υποθέσεις που αφορούν στους διοικούντες του Πανσερραϊκού. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ξημερώσει από τη μία ημέρα στην άλλη στον “μαγικό” κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ
Η Αναγέννηση πάντως θα κάνει την προσπάθειά της, έχοντας βεβαίως τον “αστερίσκο” από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Δημήτρη Παπαδημητρίου που με καυστικό τρόπο αναφέρθηκε στην φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται στο πρωτάθλημα.
Οσοι πιστεύουν, πάντως, ότι η ομάδα θα χάσει τη συνοχή της, είναι γελασμένοι και θα το διαπιστώνουν εν καιρώ.

Οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Χθες η διοργανώτρια ανακοίνωσε το πρόγραμμα και το ματς έχει οριστεί για την Δευτέρα μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα της Ρόδου για λόγους μετακίνησης και διαμονής.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο αγώνας με τον Διαγόρα ήταν η πρεμιέρα της ομάδας που μάλιστα συνοδεύτηκε και από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2.