Τι μας περιμένει στη νέα σεζόν...

Tο φετινό πρωτάθλημα της super league 2 ήταν μια συνέχεια των προηγούμενων σ’ ο,τι αφορά την οργάνωση, την αξιοπιστία, αλλά και τον προγραμματισμό!

Η παράδοση του “κάθε χρόνο και χειρότερα” τηρήθηκε και φέτος καθως ο μαραθώνιος πέρα από το γεγονός οτι διαρθρώθηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε αποτελεί παγκόσμια πατέντα στον αριθμό της ανόδου των ομάδων στην παραπάνω κατηγορία, ξεκίνησε ακόμη πιο αργά σε σχέση με την περσινή σεζόν!

Συγκεκριμένα οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο το Νοέμβριο ενώ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους τον Ιούλιο!!! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είδαν τους υπεύθυνους να κάνουν δύο κληρώσεις ώστε να χωρέσουν η Ζάκυνθος και η Καβάλα που είχαν δικαιωθεί στις προσφυγές τους στα δικαστήρια της ΕΠΟ!!!

Ένα απέραντο… μπάχαλο που το έκανε ακόμη χειρότερο η πανδημία του κορωνοϊού με συνεχείς αναβολές αγώνων (πραγματικές αλλά και μεθοδευμένες) και στη συνέχεια με έναν εξοντωτικό ρυθμό αγώνων Τετάρτη – Κυριακή για να προλάβουν τις ημερομηνίες οι διοργανωτές!

Λες και όλη η Ευρώπη περίμενε τη δική μας super league 2 να τελειώσει στην καθορισμένη ημερομηνία και μην πέσει έξω ο… προγραμματισμός της συμφοράς!
Για την αξιοπιστία δεν το συζητάμε, τα “λουστήκαμε” με την Αναγέννηση. Τις διαιτησίες, τις μεθοδεύσεις, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις, την κωμωδία με την Καβάλα και το “σπρώξιμο” της Βέροιας, ενώ το όλο πράγμα “γαρνιρίστηκε” και απο τη συμμετοχή των ομάδων “Β” των μεγάλων που αλλοίωσαν με τη σειρά τους τη βαθμολογία!
Αναλόγως τους αντιπάλους έπαιζαν “τελικούς” ή “φιλικά”!

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Πριν καλά καλά τελειώσει η φετινή σεζόν (εκκρεμεί το μπαράζ της Βέροιας με τη Λαμία να μάθουμε αν θα υπάρξει και δεύτερη ομάδα από την κατηγορία που θ’ ανέβει στη super league ή μόνο ο Λεβαδειακός) η διοργανώτρια δια στόματος του προέδρου Λεωνίδα Λεουτσάκου ανακοίνωσε ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Με το που γνωστοποιήθηκε η δήλωση εισπράχτηκε ως… ανέκδοτο από τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ! Αν ρωτήσουμε όλους όσοι ασχολούνται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο τους φιλάθλους, δεν θα βρούμε ούτε έναν που να πιστεύει ότι όντως αυτό θα ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία!

Δείγμα, δηλαδή του πόσο αξιόπιστες είναι οι δηλώσεις των αξιωματούχων που το διοικούν!
Το τι μας περιμένει τη νέα σεζόν ουδείς μπορεί να το ξέρει. Ούτε πότε θα αρχίσει, ούτε πως θα διαρθρωθεί ο μαραθώνιος, ούτε πως θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς…