Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για τις δωρεές του προς το Νοσοκομείο Καρδίτσας (φωτο)

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε σήμερα στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας, κ. Μαίρη Κουτσιούμπα για την υψηλής αξίας δωρεά ιατρονοσηλευτικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ενός λαπαροσκοπικού πύργου και 50 ηλεκτροκίνητων, σύγχρονων κλινών προς το ιατρονοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου παρουσία του διοικητή 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Φώτη Σερέτη, του Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠE., Σταύρου Παπαγεωργίου, του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος, των βουλευτών του Νομού, του Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου, προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και πλήθους ιατρών, νοσηλευτών και υγειονομικών του Νοσοκομείου.

Ο κ. Μαίρη Κουτσιούμπα, Διοικήτρια του Νοσοκομείου, ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Αθανάσιο Μαρτίνο για τη δωρεά του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αποτελεί προστιθέμενη αξία στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Με τη σειρά του, ο κ. Φώτης Σερέτης, διοικητής 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, τόνισε τη σημασία της κίνησης από τον Αθανάσιο Μαρτίνο που αποτελεί την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με τελικό αποδέκτη τον πολίτη.

Μετά την απονομή της πλακέτας προς τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο για τη μεγάλη του δωρεά, ο ίδιος ευχαρίστησε όλους για τα θερμά λόγια που έλαβε, λέγοντας πως αυτές οι κινήσεις προς την Δημόσια Υγεία δεν έχουν μόνο υλική σημασία, αλλά και ηθική διότι ενισχύονται με αυτό τον τρόπο οι υποδομές του νοσοκομείου, αλλά και το έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν προς το κοινωνικό έργο του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου και την προσφορά του στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος, οι Βουλευτές του Νομού, Κώστας Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα, Γιώργος Κωτσός και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Κώστας Τέλιος, και ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ. Βασίλης Τσιάκος.