Την καλύτερη επιλογή ψάχνει η Αναγέννηση για τη θέση του προπονητή

Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και στην Αναγέννηση βρίσκονται στην διαδικασία ανεύρεσης του προπονητή που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη αρκετές επαφές με διάφορους προπονητές και θα προσπαθήσουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Αυτή που θα πληροί τα κριτήρια για την οργάνωση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στόχος δεν είναι άλλος από την άμεση επαναφορά στο προσκήνιο και στη super league 2 από την οποία υποβιβάστηκε φέτος η ομάδα μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των play out. Φυσικά, τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι εύκολο, αφού δεν γνωρίζουμε καν ποιοι θα είναι οι συσχετισμοί στη νέα Γ’ Εθνική και ποιες θα είναι οι ομάδες που θα κατέβουν στην διοργάνωση με σκοπό τον πρωταθλητισμό και την άνοδο.

Σε μία πρώτη εκτίμηση βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου που επανήλθε από την περιπέτειά του στο τοπικό (διασφάλισε την άνοδο στον όμιλο όπου συμμετείχε και ο Ατρόμητος Παλαμά), βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” αλλά το πως θα οργανωθεί είναι ένα ζητούμενο. Από κει και πέρα όλα είναι… άγνωστα. Η Αναγέννηση αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κοιτάξει τον εαυτό της και να θωρακιστεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από τον υποβιβασμό, αλλά ταυτόχρονα και αισιοδοξία από την στιγμή που ο Παπαδημητρίου δήλωσε λίγο μετά το φινάλε της περιόδου ότι θα συνεχίσει στα ηνία και θα εγγυηθεί τη συνοχή της ομάδας και την προσπάθεια να βρει ξανά το δρόμο της ανόδου.

Μέσα στην εβδομάδα απ’ ό,τι πληροφορούμαστε ενδεχομένως να οριστικοποιηθεί η επιλογή για τον προπονητή κι απο κει και πέρα με προσεκτικά βήματα θα “χτιστεί” το ρόστερ…