Τήρησε το... έθιμο ο διαιτητής Μελτζανίδης (video)

Η Αναγέννηση έχασε από τον ΠΑΟΚ “Β” από δικά της λάθη κι όχι από κάποιον εξωγενή παράγοντα. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και το αναλύσαμε στο ρεπορτάζ που προηγήθηκε.

Αν έμπαινε στον αγώνα όπως έπαιξε στην επανάληψη κι αφού όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Με τα “αν” όμως δεν γράφεται η ιστορία στο ποδόσφαιρο (όπως και στη ζωή) αλλά με τ’ αποτελέσματα.

Ωστόσο δεν θα παραλείψουμε ένα σχόλιο για την διαιτησία και τον Μελτζανίδη από τη Βέροια που τήρησε ευλαβικά το… έθιμο και την παράδοση που δημιούργησαν οι συνάδελφοί του που είχαν διευθύνει τα ματς του ΠΑΟΚ “Β” με την Αναγέννηση στις δύο τελευταίες σεζόν.

Κι αυτός τα πήγε… αρκετά καλά! Πέρα από τα “φαλτσοσφυρίγματα” καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε και την κορυφαία φάση όταν αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι στην Αναγέννηση στο 78′ σε προσπάθεια… βόλεϊ του Τασιούρα μέσα στην περιοχή.

Δείτε τη φάση στο βίντεο, από τη μετάδοση του καναλιού της SL2 στο 78′.

Και εις ανώτερα…

Πέραν των παραπάνω βέβαια η Αναγέννηση θα πρέπει να κοιτάξει να βρει τον βηματισμό της κι αυτή η ευκαιρία δίνεται τώρα που ακολουθεί ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Μέσα σ’ αυτό μπορεί να κάνει την προετοιμασία που της έλειπε και να συσπειρωθεί περισσότερο.

Ο Λεβαδειακός με τη νίκη που σημείωσε και στο Καυταντζόγλειο, έχει πάρει ισχυρότατο προβάδισμα αλλά η ιστορία με τα play off θα παραμείνει ζωντανή όσο οι “κιτρινόμαυροι” θα βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Οι τρεις ήττες στη σειρά και κυρίως η εικόνα στο ματς με την ΑΕΛ αλλά και στο πρώτο μέρος του αγώνα της Νέας Ευκαρπίας δημιουργούν στεναχώρια, αλλά έχουμε δρόμο μακρύ ακόμη και πρέπει άπαντες να είναι επί ποδός…

Θ.Κ.