Το «ευχαριστώ» του ΑΣΚ στον κόσμο της Καρδίτσας

Η διοίκηση του ΑΣΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία που είχε στο παιχνίδι με τον Αρη.

Αναλυτικά οι “κυανόλευκοι” τονίζουν:

«Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” είναι λίγο…

Ο συγκλονιστικός αγώνας με τον Άρη ανήκει πλέον στην ιστορία, η μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή των προγνωστικών συνεχίζεται. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και απαιτητικός, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας.

Αυτό που μένει, είναι η πίστη πως μια μικρή επαρχιακή πόλη και μια δοκιμασμένη περιοχή, όπως είναι η Καρδίτσα μας, αποκτά σταδιακά το δικαίωμα να ελπίζει πως ανήκει στους καλύτερους του ελληνικού μπάσκετ.

Αυτό το δικαίωμα, η ομάδα μας το κερδίζει βήμα-βήμα, σε κάθε αγώνα, με τη συμπαράσταση, τη στήριξη και τη φωνή των χιλιάδων Καρδιτσιωτών που βρίσκονται στο πλευρό της. Ναι, η Καρδίτσα μας, είναι η μικρότερη -πληθυσμιακά- πόλη που εκπροσωπείται στη Basket League και ναι, είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται τόσο ψηλά.

Όμως, η εικόνα που ταξιδεύει παντού, με ένα γήπεδο γεμάτο με φιλάθλους που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους, με τα παιδιά που πανηγυρίζουν δίπλα στους φίλους και τους γονείς τους, είναι πέρα και πάνω από κάθε δυσκολία, δίνει δύναμη και ώθηση σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ», είναι λίγο για να εκφράσει τα συναισθήματα όλης της ομάδας για τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Η ομάδα ανήκει μόνο στην Καρδίτσα, αυτή εκπροσωπεί, από εκείνη αντλεί κίνητρο και θέληση.

Όπως ακριβώς το είπε και ο κόουτς Νίκος Παπανικολόπουλος αμέσως μετά το ματς: «…η θέληση της ομάδας, της πόλης και του κόσμου που είναι κοντά μας, μας οδήγησε σε μια πολύ μεγάλη νίκη…».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάμε για την επόμενη…»