Το Παυσίλυπο των Δεινοσαύρων άνοιξε τις... πύλες του (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Το Παυσίλυπο των… Δεινοσαύρων άνοιξε και επίσημα σήμερα τις πύλες του. Για τον επόμενο μήνα θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από την Καρδίτσα, αλλά και διάφορες περιοχές της χώρας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αντικρίσουν από κοντά 11 ομοιώματα – εκθέματα δεινοσαύρων, των ζώων που κυριάρχησαν στο γήινο οικοσύστημα για περίπου 165 εκατομμύρια χρόνια.

Ο τεράστιος Βραχιόσαυρος, ο αγαπημένος των παιδιών Τρικεράτωψ, ο… απειλητικός Ράπτορας και τα υπόλοιπα είδη των δεινοσαύρων, ευρήματα μιας πολύ μακρινής και άγνωστης χρονικής περιόδου, κάνουν το νοερό ταξίδι αξέχαστη και συναρπαστική ανάμνηση μέσα στο περιβάλλον του Παυσιλύπου, που «κουμπώνει» απόλυτα με το συγκεκριμένο project.

Το πρωτότυπο project, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, υλοποιείται από το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο, την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας. Από το πρωί, παιδιά και μαθητές άρχισαν να ξεναγούνται στο χώρο του θεματικού πάρκου, το οποίο έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.