Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Παπαλό

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα το πρωί στον αείμνηστο δήμαρχο Καρδίτσας Κώστα Παπαλό εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, δημότες και πολιτικοί.

Ο Kώστας Παπαλός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 59 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε επί δύο χρόνια με την επάρατη νόσο. Η εξόδιος ακολουθία στην οποία προΐστατο ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας μέσα σε κλίμα θλίψης και σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, η βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα , ο βουλευτής Γιώργος Κωτσός με τον οποίο τον συνδέει οικογενειακή σχέση, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και το κυριότερο απλοί δημότες που τον στήριξαν και τον αγάπησαν ήταν εκεί.

Ήταν παρόντες στο τελευταίο «αντίο», αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή του στην αυτοδιοίκηση, την αγάπη του για την Καρδίτσα μα πάνω από όλα το ήθος, την ευγένεια και την εντιμότητα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν μέχρι το τέλος της ζωής του.