Τον Κώστα Αθανασίου τίμησε το Δ.Σ του Νοσοκομείου Καρδίτσας (φωτο & βίντεο)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Τον Κώστα Αθανασίου τίμησε σήμερα το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την πολύτιμη συνεισφορά του στο Τμήμα Αιμοδοσίας και στο νοσηλευτικό ίδρυμα συνολικότερα.


Ο κ. Αθανασίου συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έχοντας υπηρετήσει επί 33 ολόκληρα χρόνια την Αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Ως επιστήμονας και ως προσωπικότητα άφησε το αποτύπωμά του στο Τμήμα, το οποίο υπήρξε σημείο αναφοράς για την περιοχή μας και όχι μόνον.

Σήμερα το μεσημέρι πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπως καταγράφει ο Νέος Αγών, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου απένειμαν τιμητική πλακέτα στον κ. Αθανασίου για τις πολύτιμες και πολυετείς υπηρεσίες του.
«Ιδιαίτερη ημέρα για το Νοσοκομείο, απονείμαμε πλακέτα στον γιατρό μας του τμήματος αιμοδοσίας. Ήταν πρωτοβουλία του Δ.Σ., πρωτοβουλία όλου του Νοσοκομείου. Ανήκει στην κατηγορία των γιατρών που έτρεξαν, ήταν και συνεχίζει να είναι μέσα στην καρδιά μας. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που υπηρέτησαν το εθνικό σύστημα υγείας με σεβασμό, ειλικρίνεια και διάθεση. Το έργο του συνεχίζεται επάξια» δήλωσε στον «Νέο Αγώνα» η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μαίρη Κουτσιούμπα.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών