Ο κύκλος της βίας στα Τρίκαλα συνεχίζεται. Πίσω από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, κρύβεται μια δραματική ιστορία, που συντάραξε ακόμα και τους αστυνομικούς…

Αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της. Με όλα όσα προσπαθούσε να ξεχάσει και στοίχειωσαν τα νιάτα της. Είναι 26 ετών και υπέστη ενδοοικογενειακή βία από τον άντρα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Περιγράφει μια ζωή που για την ίδια έχει γίνει κόλαση. Πριν από 5 χρόνια, η ίδια είχε ζήσει τη δολοφονία της μητέρας από τον πατέρα της, με 60 μαχαιριές. Σε ένα στυγερό έγκλημα που συντάραξε την τοπική κοινωνία και ολόκληρη τη χώρα.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε προχωρήσει σε απειλές και αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς. Η ίδια μετά το θάνατο της μητέρας της ανέλαβε την ανατροφή του αδερφού της, τον οποίο μεγαλώνει μαζί με τον γιο της.

«Όταν βιώνεις μία κακοποίηση στο σπίτι, πολλές φορές την αποδέχεσαι στην ίδια σου τη ζωή. Υπάρχουν κορίτσια, πολύ γενναία κορίτσια, που λένε όχι. «Δεν άντεξα να δω τη μητέρα μου στο δωμάτιο», μου είπε η ίδια. Αυτό το κορίτσι μεγαλώνει το αδερφάκι της μαζί με τον γιο της, που είδαν δολοφονημένη τη γιαγιά και μητέρα τους.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να ξεχάσουν και να αποδεχτούν ότι η ζωή είναι όμορφη και συνεχίζεται. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να σπάσει η ίδια τον κύκλο της κακοποίησης», είπε στο Mega η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 26χρονης.

Το μεσημέρι της Τρίτης η υπόθεση εκδικάστηκε στα Τρίκαλα. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 26χρονης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της διάπραξης ενδοοικογενειακής βίας, ενώ του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της άμεσης απομάκρυνσης από την οικία τους και να μην πλησιάζει την καταγγέλλουσα στα 100 μέτρα.

Πηγή: newsit.gr