Τρομερό ενδιαφέρον των φίλων της Αναγέννησης για την πρεμιέρα των play off

Μία μόλις εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη της διαδικασίας των play off της ανόδου στο πρωτάθλημα της super league 2 και το ενδιαφέρον των φίλων της Αναγέννησης για παρουσία στο Δημοτικό Σταδιο στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είναι τρομακτικό.

Ο κόσμος βέβαια της ομάδας ουκ ολίγες φορές και φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια έχει δείξει την δυναμική του με μαζική προσέλευση, αλλά αυτό που θα γίνει το Σάββατο στις 14 Φεβρουαρίου δεν θα έχει προηγούμενο!

Ενδιαφέρον για παρουσία στο ματς εκφράζεται και από Καρδιτσιώτες που διαμένουν σε άλλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ) της Ελλάδας, ακόμη και από το εξωτερικό!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η λαοφιλής ομάδα του Νομού συμμετέχει σε διαδικασία play off ανόδου και η κινητοποίηση είναι εντυπωσιακή!

Οι οργανωμένοι φίλοι της ετοιμάζουν τη δική τους ξεχωριστή παρουσία, ενώ κατά πως δείχνουν τα πράγματα θα λειτουργήσει και το πέταλο αφού η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τρομακτική!

Ολη η Καρδίτσα κινείται στο ρυθμό της αγαπημένης της ομάδας κι ακόμη έχουμε αρκετές ημέρες για τον αγώνα!

Θ.Κ.