ΒΑΪΟΣ ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ: Να ανοίξουμε ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο για το Δήμο Μουζακίου με τη «Δυναμική Συνεργασία»

Ύψιστη προτεραιότητα τα έργα που θα θωρακίσουν αντιπλημμυρικά την περιοχή

Να ανοίξουν με την ψήφο τους την Κυριακή ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο για το Δήμο Μουζακίου, στηρίζοντας την «Δυναμική Συνεργασία» κάλεσε τους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάιος Φροξυλιάς στην κεντρική προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης στο Μουζάκι.

Παρουσία πλήθους κόσμου έξω από το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού, ο κ. Φροξυλιάς έκανε λόγο για «νίκη όλων των πολιτών, όσων θέλουν να δουν τον τόπο τους να προοδεύει».

Ο κ. Φροξυλιάς υπογράμμισε ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο συνδυασμός του αναγκάστηκε να αναθεωρήσει κάποιες από τις προτεραιότητές για το Δήμο Μουζακίου, θέτοντας ψηλότερα στην ιεράρχησή τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας και της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας.

«Σας διαβεβαιώνω όμως ότι ύψιστη προτεραιότητα, είναι τα έργα και οι υποδομές που θα θωρακίσουν αντιπλημμυρικά το Δήμο μας. Έχουμε χρέος να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους συνδημότες μας που χάθηκε αυτά τα χρόνια. Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προέχει βέβαια , συνέχισε, να στηρίξουμε άμεσα ως Δήμος τους πληγέντες συνδημότες μας να μπορέσουμε όσο είναι δυνατόν να απαλύνουμε το βάρος στις πλάτες τους για να σταθούν όρθιοι

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε για:

-Απαλλαγή πλημμυροπαθών από δημοτικά τέλη, τέλη ύδρευσης, τέλη άρδευσης και ενοίκιο χωραφιών ή καταστημάτων για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

– Παραχώρηση δημοτικής έκτασης δωρεάν για κατασκευή νέας οικίας για όσους χρειαστεί

-Δωρεάν γεύματα στα παιδιά όλων των σχολείων

-Παρεμβάσεις του Δήμου σε Υπουργεία και κρατικούς φορείς για παροχή ανάλογων μέτρων και διευκολύνσεων.
«Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να εργαστούμε με όραμα και σχέδιο διαθέτοντας όλες μας τις δυνάμεις για την πρόοδο και την προκοπή αυτού του τόπου που έχει όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές να προχωρήσει με σταθερά βήματα προς το μέλλον» σημείωσε κλείνοντας.