Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στον Βόλο, όταν ένας 40χρονος άρχισε να χτυπάει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους. Ο πατέρας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού…

Σύμφωνα με το gegonota.news, το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες Παρασκευή (2.6.2023) το απόγευμα στον Βόλο και η οικογένεια οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα, ήμουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι», είπε κλαίγοντας ο 40χρονος στον εισαγγελέα, σύμφωνα πάντα με το gegonota.news, το οποίο αναφέρει ότι πρόκειται για οικογένεια που μετακόμισε στον Βόλο.

Το παιδί έβλεπε την 36χρονη μητέρα του να δέχεται ανήμπορη τα χτυπήματα του συζύγου της και μάλιστα ήταν παρούσα και στη διαδικασία του αυτόφωρου.

Τελικά, αποφασίστηκε να ξεκινήσει διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης ώστε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι ο 40χρονος θα ξεκινήσει θεραπεία γιατί και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Πηγή: newsit.gr