Μία βραδιά γεμάτη Αναγέννηση θα είναι η αποψινή στο κέντρο μάλιστα της πόλης. Στην κεντρική πλατεία έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του καταστήματος official store της ομάδας όπου αναμένεται και η πρώτη μαζική μάζωξη Αναγεννησιωτών!

Η διοίκηση έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να δώσει το παρών καθώς θα εγκαινιαστεί και επίσημα η μπουτίκ και τα γραφεία της ΠΑΕ στην καρδιά ακριβώς της Καρδίτσας!

Αλλωστε οι… καρδιές της πόλης και της Αναγέννησης από το 1904 χτυπάνε μαζί δυνατά και ακατάπαυστα! Όπου υπάρχει η μία, είναι δίπλα και η άλλη! Και μαζί ο κάθε Καρδιτσιώτης όπου κι αν βρίσκεται στην υφήλιο!
Απόψε, λοιπόν, θα γίνει μια πρώτη γιορτή και θα πάρουμε μια πρώτη γεύση απ’ αυτές που υπόσχεται και φέτος η ομάδα στο φυσικό της χώρο που είναι το γήπεδο.

Η λειτουργία του official store ήταν κάτι περισσότερο από απαραίτητη καθώς η Αναγέννηση πλέον έχει το δικό της χώρο στο κέντρο της πόλης. Ήταν μια εύστοχη κίνηση της διοίκησης και κάτι που έλλειπε εδώ και χρόνια από τη δραστηριότητα του λαοφιλούς συλλόγου.
Το πόσο εύστοχη ήταν αποδεικνύεται καθημερινά με την αρθρόα προσέλευση κόσμου απο το σημείο το οποίο έγινε ήδη ένα “κιτρινόμαυρο” στέκι.

Και δεν έχει να κάνει μόνο με τη δυνατότητα να προμηθεύεται ο κάθε φίλαθλος αξεσουάρ και εμφανίσεις της ομάδας του, αλλά κυρίως με το γεγονός οτι η Αναγέννηση θυμίζει καθημερινά την παρουσία της και υπενθυμίζει τη θέση που έχει στη συνείδηση του Καρδιτσιώτη ως η κυριότερη αθλητική πρέσβειρα της περιοχής μας…

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Στα εγκαίνια απόψε θα παραστεί σύσσωμη και οι ομάδα με όλα τα νέα της αστέρια, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά η διοίκηση.
Ξεχωριστή παρουσία ετοιμάζουν και οι φίλοι της Αναγέννησης που έχουν βγάλει και σχετικές ανακοινώσεις.

Όλα δηλαδή συνηγορούν σε μια όμορφη βραδιά, αν βεβαίως το επιτρέψει και ο καιρός καθώς για σήμερα το πρωί προβλέπεται βροχή.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί ν’ αρχίσει στις 8 το βράδυ και δεν αποκλείεται πέραν όλων των άλλων χάπενιγκ που ετοιμάζονται να έχουμε και ευχάριστες εκπλήξεις από ανακοινώσεις της διοίκησης σχετικά με την μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας.

Ραντεβού στην πλατεία…