«Βροχή» καταφθάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας οι συγχαρητήριες επιστολές του πολιτικού κόσμου (και όχι μόνο) της περιοχής μας στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την 4η θέση που κατέκτησε στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ορεγκον.
Αναλυτικά:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ
Περήφανους μας έκανε για ακόμη μια φορά η μεγάλη καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η Αντιγόνη πέτυχε κάτι μοναδικό: Βγήκε 4η(!) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ σχεδόν κατά 7 λεπτά. Είναι συγκλονιστική η επιτυχία της! Η Αντιγόνη εδώ και χρόνια είναι μια μεγάλη αθλήτρια. Ο σημερινός όμως άθλος την κατατάσσει πλέον στους μεγάλους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά του παγκόσμιου αθλητισμού. Αντιγόνη δέξου τα θερμά μας συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι που είσαι καρδιτσιώτισσα, είμαστε περήφανοι για την κάθε σου επιτυχία όπως είμαστε περήφανοι και για αυτό που πέτυχες σήμερα! Σου ευχόμαστε ακόμη ψηλότερα»!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΟΣ
«Για ακόμη μία φορά η Αντιγόνη μας έκανε όλους υπερήφανους. Η εκπληκτική της επίδοση στο αγώνισμα των 35 χλμ βάδην γυναικών, οδήγησε την πρωταθλήτρια μας να τερματίσει στην 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.
Η Αντιγόνη απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι, για να έρθει μία μεγάλη επιτυχία χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσπάθεια για μία μακρά χρονική περίοδο, έχοντας μία μοναδική κατεύθυνση και ένα ξεκάθαρο στόχο.
Θερμά συγχαρητήρια Αντιγόνη για την εξαιρετική σου εμφάνιση, συνέχισε να μας χαρίζεις πολλές ακόμα φορές τέτοιες και καλύτερες στιγμές.
Εύχομαι επίσης καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνεις όλους υπερήφανους»

H ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ
«Υποκλίνομαι στον παγκόσμιο άθλο της Καρδιτσιώτισσας πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.
Με προγραμματισμό και σκληρή δουλειά μας έκανε ξανά περήφανους. Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα επιτυχίας για όλους μας.
Θερμά συγχαρητήρια Αντιγόνη!
Πάντα επιτυχίες»!

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
«Η Διοίκηση του Επιμελητήριου Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο βάδην των 35χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον, καταρρίπτοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ και πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση Ελληνίδας στο αγώνισμα, στην ιστορία της διοργάνωσης.
Αισθανόμαστε περήφανοι για την Αντιγόνη, κόρη μέλους του Επιμελητηρίου μας, η οποία παράλληλα με το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα, επιλέγει να βοηθάει και στο κατάστημα εστίασης της μητέρας της. «Εμένα με ξεκουράζει η προπόνηση» μας λέει χαμογελώντας, σα να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα, και μεις αισθανόμαστε ότι πρέπει σ αυτό τον αγώνα να μην είναι μόνη.
Πρέπει να υποστηρίζουμε έμπρακτα τους αθλητές μας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας δεσμεύεται προς αυτή την κατεύθυνση όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Αντιγόνη με νέες νίκες»!!!!

H ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας συγχαίρει δημόσια την Καρδιτσιωτίσσα αθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον προπονητή της, Ναπολέων Κεφαλόπουλο για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.
Αντιγόνη θα θέλαμε και πάλι να σε συγχαρούμε και να σου ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες!»

Ο ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
«4η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορεγκον η δίκη μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη! Για μια ακόμη φορά μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια και συνεχίζει…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» !!

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
«Για μια ακόμα φορά η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάφερε να μας κάνει περήφανους με τη θέση που κατέκτησε στους παγκόσμιους αγώνες στο Όρεγκον. Η μοναδική Καρδιτσιώτισα αθλήτρια με την υπομονή και την επιμονή της, με σκληρή και πειθαρχημένη προπόνηση κατάφερε με μια συγκλονιστική κούρσα να τερματίσει τέταρτη, μια από τις πρώτες θέσεις στον κόσμο και να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 2.41.58 καταρρίπτοντας το προηγούμενο δικό της, που ήταν 2.47.48. και να κάνει περήφανους όλους τους ‘Ελληνες και ιδιαίτερα εμάς τους Καρδιτσιώτες!
Η περσινή της εμφάνιση στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, όπου είχε κατακτήσει την όγδοη θέση ήταν συγκλονιστική και επιβραβεύτηκε απ’ όλους. Ακόμα συγκλονιστικότερη η φετινή της εμφάνιση και έπονται τα καλύτερα.
Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης τη συγχαίρουμε για την προσπάθειά της αυτή και της ευχόμαστε η επόμενη προσπάθεια να είναι ακόμα καλύτερη και να την ανεβάσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου!
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο και στην οικογένειά της, που τη στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια»!

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
«Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς στην Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την συγκλονιστική προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και την κατάκτηση της 4ης θέσης. Μας έκανε υπερήφανους».