Μία πραγματική βροχή συγχαρητηρίων προκάλεσε ο ανεπανάληπτος θρίαμβος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του βάδην των 35χλμ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο…

Εκ μέρους της Ελληνικής πολιτείας συνεχάρη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας ΑΘλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.
Φυσικά σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Καρδίτσας αλλά και οι σύλλογοι της πόλης.
Ας δούμε αναλυτικά ποιοι απέστειλαν συγχαρητήριες επιστολές στην Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
«Θερμά συγχαρητήρια στη Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Η σπουδαία κυρία του στίβου μας, εκεί που της αξίζει, στην κορυφή
Μπράβο, Αντιγόνη
Μπράβο και στον προπονητή, Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ
«Χρυσο μετάλλιο στα 35 km βάδην για την Αντιγόνη Ντρισμπιωτη στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στιβου στο Μόναχο.
Δικαίωση για μια αθλήτρια που έχει περάσει “δια πυρός και σιδήρου” αλλά πάντα άντεχε και επέμενε
Μπραβο Αντιγόνη!»

KΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
«Η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κατέκτησε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου, που έγινε στο Μόναχο.
Άλλη μια σπουδαία διάκριση, προστέθηκε στο πλούσιο βιογραφικό της, κάνοντάς μας, όλους υπερήφανους.
Η Αντιγόνη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης πλέον, απέδειξε πως το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα, ανταμείβονται.
Αντιγόνη, σου εύχομαι ολόψυχα, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.»
Κώστας Τσιάρας
Υπουργός Δικαιοσύνης
Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΟΣ
«Χρυσή στέφθηκε η δικιά μας Αντιγόνη, η όποια κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα των 35 χλμ. Βάδην, χαρίζοντας στον ελληνικό στίβο το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μόναχο.
Αντιγόνη, για άλλη μια φορά έκανες όλες τις Καρδιτσιώτισσες και όλους τους Καρδιτσιώτες περήφανους, καθώς ένα μήνα μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, κατάφερες καταγράφοντας την μακρά καλύτερη επίδοση να περάσεις πρώτη τη γραμμή του τερματισμού, χαρίζοντας μας μία ακόμη τεράστια επιτυχία.
Θερμά συγχαρητήρια Αντιγόνη, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κάνοντας μας όλους υπερήφανους!!!!»
Γιώργος Κωτσός
Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ
«Η Καρδιτσιώτισσα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με τον θρίαμβό της, κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και έγραψε ιστορία! Στον τελικό των 35 χλμ βάδην του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο, τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποσπώντας το χρυσό μετάλλιο!

Άξια συγκαταλέγεται στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, αποτελώντας παράλληλα, παράδειγμα για τη νεολαία μας, για την συνέπειά της, την εργατικότητά της και τη σεμνότητά της.
Συγχαρητήρια Αντιγόνη! Έκανες υπερήφανη, την Καρδίτσα και όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή σου Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο και στην οικογένειά σου.
Εύχομαι ολόψυχα να έχεις υγεία και οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη…»
Ασημίνα Σκόνδρα
Βουλευτής ΝΔ ν. Καρδίτσας

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Καρδιτσιώτισσα Πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου του Μονάχου.
Η Αντιγόνη έκανε περήφανη την οικογένειά της, την Καρδίτσα, τη Θεσσαλία και όλη τη χώρα κατακτώντας την πρώτη θέση σε έναν δύσκολο αγώνα Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σ’ αυτή όσο και στην ομάδα της και τον προπονητή της για την τεράστια επιτυχία της που αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο αποτελούν διαβατήρια επιτυχίας στον αθλητισμό και στη ζωή».
Κώστας Αγοραστός

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ
«Είναι φτωχός ο λόγος για να περιγράψει αυτή τη μεγάλη αθλήτρια με τα τεράστια αποθέματα ψυχής που διαθέτει.
Η Αντιγόνη ανέβηκε στην κορυφή για μια ακόμη φορά. Αυτή την φορά στην κορυφή της Ευρώπης! Είναι μια μοναδική αθλήτρια που γράφει τη δική της ιστορία στον αθλητισμό. Μια αθλήτρια που μας κάνει περήφανους που είμαστε συμπατριώτες της. Η Αντιγόνη είναι πλέον μια θεά του αθλητισμού και εμείς οι κοινοί θνητοί την παρακολουθούμε να κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη. Είναι συγκλονιστική η επιτυχία της! Η Αντιγόνη εδώ και χρόνια είναι μια μεγάλη αθλήτρια. Ο σημερινός όμως άθλος την τοποθετεί με τους πρώτους του Ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου αθλητισμού. Αντιγόνη δέξου τα θερμά μας συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι που είσαι καρδιτσιώτισσα, είμαστε περήφανοι για την κάθε σου επιτυχία, όπως είμαστε περήφανοι και για αυτό που πέτυχες σήμερα! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις και για άλλες κορυφές»!
Βασίλης Τσιάκος
Δήμαρχος Καρδίτσας

ΚΚΕ
Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Ελληνίδα πρωταθλήτρια βάδην, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο.
Παράδειγμα θέλησης και πίστης για όλους τους αθλητές, η 38χρονη αθλήτρια από την Καρδίτσα, με την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου και των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ, έφτασε μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στην κορυφή της Ευρώπης. Συγχαρητήρια και σε όλες τις συναθλήτριες της που συμμετείχαν στον αγώνα. Καλή συνέχεια με υγεία σε όλες.
ΑΘΗΝΑ 16 /08/2022
ΚΚΕ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΚΕ