Οποιος πιστεύει ότι ο αθλητισμός έχει… ηλικιακά όρια, δεν έχει παρα να ρίξει μια ματιά στις υπερβάσεις που κάνουν βετεράνοι αθλητές, που όχι μόνο δεν έχουν εγκαταλείψει τη δραστηριότητά τους, αλλά συνεχίζουν νικώντας το χρόνο και καταγράφοντας σπουδαίες επιδόσεις!

Δύο τέτοιοι άλτες του ύψους (που βεβαίως δεν τους πήραν τα χρόνια) ειναι και οι δικοί μας Θανάσης Καμπίτσας και Στέλιος Αναστασόπουλος, που εντυπωσίασαν – για μία ακόμη φορά – στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Masters που διεξήχθη πρίν λίγες ημέρες στην Κορυτσά της Αλβανίας!

Ο Θανάσης Καμπίτσας κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλιο με άλμα στο 1.80 που αποτελεί νέο ρεκόρ βαλκανικών αγώνων, ενώ ακολούθησε στη δεύτερη θέση και άλμα στο 1.70 ο Στέλιος Αναστασόπουλος που κατέκτησε το ασημένιο!
Δύο Καρδιτσιώτες δηλαδή, στο ίδιο βάρθρο ως νικητές, σε μια ακόμη άξια εκπροσώπηση της περιοχής.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στο γήπεδο της Κορυτσάς έδωσαν το παρών και αρκετοί Ελληνες μεταξύ αυτών και καθηγητές σε σχολεία που χειροκρότησαν την προσπαθεια των δύο βετεράνων του στίβου, ενώ σημαντική συνεισφορά είχε στη διαμονή και στη στήριξη της προσπάθειας όλων των αθλητών και η Καρδιτσιώτισσα Αθηνά Σιδέρη που είναι αποσπασμένη σε σχολείο της Κορυτσάς.