“Ξάφριζε” τα ποτά από 17 σούπερ μάρκετ σε Βόλο- Λάρισα- Ελασσόνα

Συνελήφθη στο Βόλο για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής “Ξάφριζε” τα ποτά από 17 σούπερ μάρκετ σε Βόλο- Λάρισα- Ελασσόνα

Τα αλκοολούχα ποτά που έχουν τα σούπερ μάρκετ είχε ως στόχο ένας άνδρας, που τελικά συνελήφθη χθες με 13 φιάλες που είχε κλέψει από δυο σούπερ μάρκετ του Βούλου, ενώ το τελευταίο 7μηνο έχει κλέψει άλλες 65 φιάλες ποτών από 17 σούπερ μάρκετ του Βόλου, της Λάρισας και της Ελασσόνας

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες (14-06-2024) το πρωί στον Βόλο, από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Ο δράστης μετέβη σε δύο σούπερ μάρκετ της πόλης και αφαίρεσε συνολικά -13- φιάλες αλκοολούχων ποτών. Οι αφαιρεθείσες φιάλες αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 28-11-2023 έως 7-06-2024, ο δράστης αφαίρεσε ακόμη -65- φιάλες αλκοολούχων ποτών, σε 17 περιπτώσεις, από σούπερ μάρκετ του Βόλου, της Λάρισας και της Ελασσόνας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.