Ξαναβρήκε την οικογένειά του ο ηλικιωμένος που είχε εντοπιστεί στον Αγ. Θεόδωρο

Ξαναβρήκε την οικογένειά του, μετά την ενεργοποίηση του silver alert από τη «γραμμή ζωής», ο ηλικιωμένος που είχε βρεθεί περιπλανώμενος σε αγροτική περιοχή στους Αγίους Θεοδώρους Καρδίτσας.

Ο ηλικιωμένος, είχε εντοπιστεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να περιφέρεται σε σύγχυση σε αγρούς της περιοχής και μεταφέρθηκε στο τοπικό Α.Τ., όπου έγιναν προσπάθειες εντοπισμού του οικογενειακού του περιβάλλοντος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η «γραμμή ζωής», οι εθελοντές της υπηρεσίας SILVER ALERT ερεύνησαν με βάση τα στοιχεία που είχαν, για το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ αξιολογούσαν όλες τις πληροφορίες που έφταναν στη Γραμμή SOS 1065, ενώ ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν. Λάρισας, για ασφαλή φιλοξενία και περίθαλψη. Ταυτόχρονα, η Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου, έκανε επίσης προσπάθειες για τον εντοπισμό της οικογένειάς του.

Οι συγγενείς του εντοπίσθηκαν και μετά τις τυπικές διαδικασίες, ο ηλικιωμένος επέστρεψε στην ασφάλεια της οικογένειάς του!

Η άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και η στήριξη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, σε συνδυασμό με την ευγενική ανταπόκριση κοινωνικής ευαισθησίας των εθελοντών του SILVER ALERT, και του Π.Γ.Ν. Λάρισας, οδήγησαν σε αίσιο τέλος την περιπέτεια ενός ακόμα ηλικιωμένου.