Αύριο Πέμπτη (4/8) στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας και ώρα 7.30 το απόγευμα, ξεκινά ένα ακόμη ταξίδι η κοσμαγάπητη Αναγέννηση! Αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το πρωτάθλημα της super league 2 και αναμένεται ο κόσμος να έχει βροντερή παρουσία, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι οπαδοί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την πρώτη:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει πως το απόγευμα της Πέμπτης (4/8 19:30) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό.
Την Πέμπτη στις 19:30 δίνουμε ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας!»

Aνακοινώσεις εξέδωσαν και οι σύνδεσμοι της ομάδας και απευθύνουν κάλεσμα για δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

ULTRAS GATE 3

“Αύριο ξεκινάει η αγαπημένη μας ομάδα ένα καινούργιο ταξίδι. Ένα ταξίδι που θα φέρει πάλι μεγάλες νίκες, δυνατές κερκίδες, εκδρομές και ωραία σκηνικά. Στηρίζουμε την ομάδα οικονομικά με αγορά καρτών διάρκειας και με τη παρουσία μας στο γήπεδο. Η Αναγέννηση είναι ο κόσμος της κι αυτή τη χρονιά θα είμαστε εκεί με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι μεγαλύτερο !
Όλοι αύριο στο στάδιο στις 7….”

ΛΕΦΑΚ ΚΑΝΑΡΙΑ 1904

“Αλλο ένα ταξίδι για την υπεραιωνόβια καψούρα μας ξεκινάει αύριο Πέμπτη στις 7.30 στο Στάδιο και οφείλουμε όλοι οι Καρδιτσιώτες να είμαστε για άλλη μια φορά στο πλευρό της ομάδας της πόλης μας!

Ολοι εκεί λοιπόν μετά τις 7 να χειροκροτήσουμε παλιούς και νέους παίκτες και να δώσουμε με την παρουσία μας και τη φωνή μας ούριο άνεμο στο 118ο ταξίδι του κιτρινόμαυρου πειρατικού μας.

ΥΓ Από μικρό παιδάκι εσένα αγαπώ….”