Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της που έδωσαν το παρών, η Αναγέννηση πάτησε… γήπεδο για πρώτη φορά μετά το τέλος της παρελθούσας σεζόν, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-23).

Σ’ ενα ζοφερό περιβάλλον για την υπόσταση της super league 2, μετά τα όσα τραγελαφικά γίνονται από την ασυνέπεια της πολιτείας να φορολογήσει τις στοιχηματικές εταιρίες και να αποδώσει στις ομάδες αυτά που δικαιούνται για την εκμετάλλευση των εμπορικών τους δικαιωμάτων, οι “κιτρινόμαυροι” αποφάσισαν να μην τραβήξουν πιο πίσω την περίοδο των προπονήσεων, να συνεχίσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό με τη διαμόρφωση του ρόστερ τους και να μπουν στο φυσικό τους χώρο, δηλαδή στο γήπεδο.

Την ομάδα υποδέχθηκαν με συνθήματα οι οπαδοί της που “ξύπνησαν” μετά από αρκετούς μήνες το Στάδιο, τελέστηκε ο αγιασμός και στη συνέχεια έκαναν δηλώσεις ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης.

Λίγο πριν αποχωρήσουν για τ’ αποδυτήρια οι παίκτες, ο αρχηγός Νίκος Γκόλιας μίλησε στους φιλάθλους που ήταν στην εξέδρα, τονίζοντας ότι η ομάδα και φέτος θα δώσει και την ψυχή της για μια καλή σεζόν.

Το παρών έδωσαν όλοι οι μέχρι τώρα νεοαποκτηθέντες, οι παίκτες που παρέμειναν, ενώ η δραστηριότητα της ομάδας για τα μεταγραφικά φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού απομένουν ακόμη αρκετές κινήσεις για να δούμε την τελική εικόνα.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με εικόνες από το στάδιο καθώς και δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Παπαδημητρίου και του προπονητή Περικλή Αμανατίδη.