Επιστολή στην ΕΠΣ Καρδίτσας την οποία κοινοποιεί σε θεσμικούς φορείς της περιοχής (υπουργούς, βουλευτές περιφέρεια και Δήμους) απέστειλε η διοίκηση της Αναγέννησης με την οποία ζητά άρση της αδικίας που έγινε εις βάρος του συλλόγου.
Αναλυτικά στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Θέμης Καραμπέκος τονίζονται τα εξής:

«Μετά την απόφασή της 29.04.2020 της ΕΕ ΕΠΟ σχετικά με τα πρωταθλήματα των Ενώσεων και την οριστική διακοπή τους, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας, πρωτοπόρος ομάδα είναι η ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και δεύτερη ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας με διαφορά ενός (1) βαθμού.  Σύμφωνα με την απόφασή αυτή, η ομάδα του Απόλλωνα ανέρχεται στην Γ’ Εθνική ενώ η ομάδα μας παραμένει στην Α’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Πρέπει να αναφερθεί ότι η Αναγέννηση ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα με το βάρος των -6 βαθμών που της είχε επιβληθεί σαν τιμωρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2018-2019. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ποινή, τότε σίγουρα η ομάδα μας θα προηγείτο του Απόλλωνα κατά πέντε (5) βαθμούς. Όμως η ποινή δεν επιβλήθηκε και ούτε ίσχυε για μέρος του φετινού πρωταθλήματος δηλαδή για μέρος των αγώνων αλλά για όλο το πρωτάθλημα.
Είναι πρόδηλη η αδικία που μας γίνεται, αφού χωρίς να ολοκληρωθεί όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα και ενώ ήταν βέβαιο ότι η ομάδα μας στους υπολειπόμενους 5 αγώνες θα κατακτούσε στα γήπεδα τον φετινό τίτλο, μας αφαιρείται το σύνολο των έξι (6) βαθμών της ποινής και έτσι δεν καθίσταται εφικτή η άνοδος της ομάδας μας.
Η άρση της αδικίας αυτής σε βάρος της ιστορικής ομάδας μας και των χιλιάδων φιλάθλων του νομού Καρδίτσας πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, ώστε η Αναγέννηση να βρεθεί στην Γ’ Εθνική, εκεί δηλαδή που αξίζει και που σίγουρα αν ολοκληρωνόταν το φετινό πρωτάθλημα θα βρισκόταν.
Σας ζητούμε λοιπόν να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να ικανοποιήσετε το υποβαλλόμενο δίκαιο αίτημά μας, που θα αντικατοπτρίζει στην μεγάλη φετινή προσπάθειάς μας αλλά και στο αίσθημα όλων των φιλάθλων του νομού μας.
Κύριε πρόεδρε
Παρακαλούμε η ανωτέρω επιστολή να αποσταλεί στην επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και στην Ε.Ε ΕΠΟ με την δικιά σας εισήγηση που πιστεύουμε ότι θα είναι θετική για την ομάδα μα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΣ