Έξι νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.091.873 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα τα έργα:

«Σύνταξη συμπληρωματικών μελετών στην επαρχιακή οδό 2», συνολικού προϋπολογισμού 73.873 ευρώ.

«Καθαρισμός βλάστησης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

«Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ.

«Αποκατάσταση ζημιών στο Δήμο Σοφάδων προκληθεισών από τις έντονες βροχοπτώσεις», συνολικού προϋπολογισμού 140.000 ευρώ.

«Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας », συνολικού προϋπολογισμού 178.000 ευρώ.

«Βελτίωση–συντήρηση-αποκατάσταση ζημιών ορεινού οδικού δικτύου ΠΕ Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη περίοδο, βαδίζοντας με σχέδιο και προγραμματισμό, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, που οδηγεί σε χρήσιμα έργα για τους πολίτες και τις ανάγκες τους.

Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις αρμόδιες υπηρεσίες σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε έργα ουσίας που ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Οι σύγχρονοι και ασφαλείς δρόμοι είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας.».