Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρά ο προσυμβατικός έλεγχος του έργου «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη», συνολικού προϋπολογισμού 8,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενέκρινε το πρακτικό (ΙΙ) της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του έργου που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες, προχωράμε τις διαδικασίες ενός έργου ιδιαίτερης δυσκολίας με τα οποίο ολοκληρώνουμε τον περιφερειακό δακτύλιο της πόλης της Καρδίτσας». δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Το έργο αναβαθμίζει το αστικό περιβάλλον της περιοχής, ενισχύει την οδική ασφάλεια και παράλληλα μειώνει την ηχορύπανση από τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια και σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία και την οικονομία δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ανάπτυξης για τους πολλούς. Ένα γραμμάριο πράξης, ισοδυναμεί με ένα τόνο θεωρίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα