Ανακοίνωση εξέδωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ Αναγέννηση για όσα απίθανα έγιναν πάλι από την διαιτησία εις βάρος της, αυτή τη φορά από τον κ. Βουρνέλη.

Οι “κιτρινόμαυροι” με δεικτικό τρόπο απευθύνονται στους καθ υλην αρμόδιους, απαιτούν σεβασμό και διαμηνύουν πως θα “παραμείνουν το αγκάθι” σε όποια σχέδια επιχειρουν ορισμένοι που αποφασίζουν ποιος έχει σειρά και ποιος όχι για άνοδο…

Αναλυτικά αναφέρουν:

“Αυτό το αστείο με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη κατά της ομάδας μας, επειδή εδώ και καιρό έχει χάσει το χιούμορ και την πλάκα του και επειδή δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χαλάει τις Τετάρτες και τις Κυριακές μας, θα σας παρακαλούσαμε πολύ απο δω και πέρα να σεβαστείτε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, η πόλη και ο κόσμος της Καρδίτσας.

Θα σας παρακαλούσαμε να σεβαστείτε τους αθλητές που παίζουν Κυριακή – Τετάρτη, προσπαθώντας να κάνουν καριέρα και να βιοποριστούν από το επάγγελμά τους.

ΥΓ1 Επειδή κάποιοι μας έχουν δηλώσει πως φέτος δεν είναι η σειρά μας, αφήστε εμάς τους αφελείς να ονειρευόμαστε και να παίζουμε τα παιχνίδια μας, έστω και αν δεν είναι η χρονιά μας όπως μας λέτε.

ΥΓ 2 Το μόνο που ζητάμε είναι πραγματικό σεβασμό στην προσπάθειά μας.

ΥΓ3 Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε το αγκάθι, το οποίο συνέχεια θα προσπαθείτε να κόψετε…”