Βαριά ήταν η καμπάνα για κατάστημα εστίασης στον Βόλο που χθες πραγματοποίησε τα εγκαίνια του με καλεσμένο το γνωστό τράπερ SNIK.

Άνοιξε και έκλεισε την ίδια μέρα κλαμπ στον Βόλο το οποίο χθες βράδυ κατά τη διάρκεια των εγκαινίων είχε καλεσμένο τον ράπερ Snik, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν εκατοντάδες όρθιοι θαυμαστές, να δημιουργήσουν το αδιαχώρητο στον πεζόδρομο της οδού Ερμού και στο ύψος με την πλατεία του Αγίου Νικολάου, χωρίς προφανώς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για τη διασπορά της πανδημίας.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες 42 και 54 ετών, τον προσωρινά υπεύθυνο και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, στον δεύτερο δε επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 υερώ και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες του καταστήματός του.

Απίστευτος συνωστισμός δεκάδων νεαρών ατόμων την ώρα που η Μαγνησία βράζει απο Κορονοιό

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας:

«Βραδινές ώρες της 15/10/2021 (22:30 ώρα), στο Βόλο Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί 42 και 54 ετών, καθότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ» αντίστοιχα και με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, να έχουν οργανώσει εκδήλωση (εγκαίνια), την οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο καλλιτέχνη-τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση άνω των πεντακοσίων (500) όρθιων ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ουσία συνωστισμό μεταξύ τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη των ασθενειών. Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (2.000) Ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου»