Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την δράση του “γιατρού” Νικόλαου Κοντοστάθη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια 49χρονη γυναίκα και μητέρα από την Καστορια η οποία φέρεται να ακολούθησε την θεραπεία που της συνέστησε ο κομπογιαννίτης “ογκολόγος” με αποτέλεσμα να χάσει τελικά την ζωή της πριν από ενάμιση χρόνο περίπου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην πρόεδρο του συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας Σοφία Ιωάννου ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας , η 49χρονη τα τελευταία δέκα χρόνια είχε προσβληθεί απο τον καρκίνο του μαστού και ακολουθούσε πρόγραμμα χημειοθεραπειών. Λίγους μήνες πριν φύγει από την ζωή τους σύστησαν τον Κοντοστάθη ως τον γιατρό που κάνει θαύματα και άμεσα ήρθαν σε επαφή μαζί του. Ταξίδεψαν απο την Καστοριά στον Βόλο προκειμένου να τον συναντήσουν. Ο Κοντοστάθης αφού εισέπραξε ένα χρηματικό ποσό της συνέστησε να διακόψει τις χημειοθεραπείες και να ακολουθήσει την δική του θεραπεία για να βελτιωθεί η υγεία της. Μάλιστα είχε προτείνει στην 49χρονη καρκινοπαθή ότι θα έπρεπε να την υποβάλλει και σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση που θα την έκανε ο ίδιος.

Όμως η πορεία της υγείας επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά η άτυχη γυναίκα να χάσει τελικά την ζωή της. Ο σύζυγος της μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοντοστάθη βρήκε την δύναμη να γνωστοποιήσει την υπόθεση ενώ δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του. Ένα ακόμη θύμα έρχεται να προστεθεί στην λίστα των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους καθώς πίστεψαν στις ψεύτικες ελπίδες του φερόμενου “εμπειρικού βοτανολόγου”.

Αποκλειστικό: Νέο θύμα του Κοντοστάθη μια 49χρονη  - Η συνάντηση έγινε στον Βόλο