Με μια συγκινητική δήλωσή του ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη διαδρομή του στον ΑΣ Καρδίτσας.

Ο φυσικός αρχηχός των “κυανολεύκων” τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μια πολύ περίεργη μπασκετική χρονιά ολοκληρώθηκε κάπως παράδοξα και απότομα πέρυσι και άφησε ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους όσους βρισκόμαστε στο χώρο.

Μια ακόμη πιο περίεργη,όπως φαίνεται,αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε ήδη,με την ελπίδα να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέσα στα γήπεδα αυτή τη φορά η ομάδα μου ήδη ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις,με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι και πολλή αισιοδοξία για τη νέα περίοδο!Δυστυχώς,σ αυτή την καινούρια προσπάθεια δε θα μπορέσω να δώσω το παρών ως ενεργός αθλητής στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που και φέτος θα εκπροσωπεί την πόλη μας στην Α2.

Επαγγελματικοί λόγοι δε θα μου επιτρέψουν,για φέτος τουλάχιστον,ν αφιερώσω το χρόνο που εγώ θέλω ώστε να είμαι συνεπής στις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας!Ωστόσο,θα συνεχίσω να υπηρετώ το σύλλογο με τον οποίο έζησα αξέχαστες στιγμές και συγκινήσεις τα τελευταία 7 χρόνια,μέσω της αναπτυξιακής του ομάδας που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ!

Εκεί,θα έχω τη χαρά να συνεργαστώ εκ νέου με κάποια παιδιά της «παλιάς φουρνιάς»,έναν προπονητή που είχα και στα ξεκινήματά μου και κυρίως με νεαρούς και ελπιδοφόρους παίχτες προερχόμενους απ τις ακαδημίες της ομάδας,τους οποίους θα προσπαθήσω να βοηθήσω μεταφέροντας τους εικόνες και εμπειρίες μου από τα προηγούμενά μου χρόνια στο χώρο!

Όταν με το καλό περάσει η περιπέτεια που βιώνουμε και η καθημερινότητά μας επιστρέψει στα προ-κορωνοϊού επίπεδα, τότε ίσως και να ζήσουμε ανάλογες με το παρελθόν ωραίες στιγμές,όλοι μαζί,στο στολίδι της πόλης μας! Ελπίζω ταυτόχρονα, η πόλη μας που όλοι αγαπάμε, να βρει γρήγορα τη δύναμη και τη στήριξη που απαιτείται, για να σηκωθεί από τη θεομηνία που την έπληξε.

Η εμπειρία μου στον αθλητισμό, με δίδαξε ότι μέσα από τις δυσκολίες, μπορεί να γεννηθεί κάτι καλό και μεγάλο…
Υ.γ:δε λέμε αντίο αλλά εις το επανειδίν!»