Απίστευτο, αλλά ελληνικό! Όσοι νομίζουν ότι μόνο στο ποδόσφαιρο ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις, πέφτουν έξω!

Τα ίδια και χειρότερα μπορεί να τα συναντήσει κανείς σε οποιαδήποτε έκφανση της δημόσιας ζωής και φυσικά στο μπάσκετ!

Το παιχνίδι του ΑΣ Καρδίτσας με τη Δάφνη για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής που ήταν προγραμματισμένο σήμερα το απόγευμα δεν θα γίνει γιατί η Αθηναϊκή ομάδα επικαλέστηκε αδυναμία μετακίνησης στην Καρδίτσα. Φοβούνται ότι θα… χιονίσει!!!

Αδιανόητες καταστάσεις, που έχουν φυσικά κάνει έξω φρενών τους ανθρώπους του ΑΣΚ που μάλιστα σήμερα προγραμμάτιζαν και εκδήλωση αλληλεγγύης σε συνεργασία με την ΠΑΕ Αναγέννηση για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Ταυτόχρονα ανατρέπουν τον προγραμματισμό μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, χωρίς καν να ειδοποιήσουν την ομοσπονδία!!!

Η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Αθήνα όπου ο ΑΣΚ… ταξίδεψε κανονικά χωρίς να φοβηθεί ότι θα τον πιάσει ο χιονιάς στο δρόμο, τους κέρδισε και επέστρεψε!

Η εκδήλωση αλληλεγγύης πάντως όπως ενημερώνει ο ΑΣΚ θα γίνει κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κυανολεύκων”:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως η Δάφνη Δαφνίου δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Καρδίτσα επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση για τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας -Δάφνη Δαφνίου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ..

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση αθλητικών αποστολών και ως εκ τούτου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την απόφαση της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου, η οποία θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ενημερώνουμε πως η δράση της συλλογής τροφίμων και προμηθειών σε συνεργασία με την Αναγέννηση για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα γίνει κανονικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ..

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να φέρουν στο Νέο Κλειστό τις προμήθειες που θέλουν να προσφέρουν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Η ανθρωπιστική βοήθεια δε μπορεί να περιμένει και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη το ίδιο».