Άλλες δύο εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η Αναγέννηση! Αλλα δύο μεταγραφικά “μπαμ” όπως τ’ αποκαλούν οι ποδοσφαιρόφιλοι στην καλοκαιρινή δραστηριότητα των ομάδων.

Ο λόγος για τους δύο βραζιλιάνους Μιγκέλ Μπιανκόνι και Λούκας Μπραμπίγια που πλέον και επίσημα είναι “κιτρινόμαυροι” και ενισχύουν τα μέγιστα το δυναμικό της ομάδας που έχει κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό μέτωπο!

Ας δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τα πλούσια βιογραφικά των δύο παικτών που έρχονται να προστεθούν σε εκείνους που ήλθαν και παρέμειναν συγκροτώντας ένα ρόστερ εξαιρετικά ποιοτικό.

ΜΙΓΚΕΛ ΜΠΙΑΝΚΟΝΙ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Lukas Brambilla. Ο Lukas γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1995 στο Κασίας Ντο Σουλ της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ναούτικο, για να μεταγραφεί το 2016 στην Ιγρεχίνια. Την επόμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Γκουαρανί, πριν μετακομίσει στη Ρωσία για λογαριασμό της Κρυμτεπλύτσια. Έπειτα αγωνίστηκε στη Φινλανδία με τα χρώματα της Καχαάνι, ενώ στη χώρα μας ήρθε το 2019 για τον Απόλλωνα Λάρισας. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Χανίων, όπου και αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι.
Lukas καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΡΑΜΠΙΓΙΑ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Miguel Bianconi. Ο Miguel γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1992 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παλμέιρας, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Πόντε Πρέτα, Μπονσουσέσο και Καματαμάρε Σανούκι. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Μότζι Μίριμ, πριν μετακομίσει στη Ρουμανία για λογαριασμό της Πόλι Τιμισοάρα. Το 2018 επέστρεψε στη Βραζιλία για την Μπραγκαντίνο, για να έρθει την επόμενη σεζόν στη χώρα μας στον Πλατανιά. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Λαμία, για να ακολουθήσει ο Λεβαδειακός, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.
Miguel καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»