Ο Ισπανός Ισμαήλ Φερνάντεζ, όπως και πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, βρισκόταν σε καραντίνα για 2 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο ίδιος πίστευε ότι όταν θα έβγαινε, ο γάιδαρός του, ονόματι Μπαλντομέρα, δεν θα τον αναγνώριζε. Έκανε λάθος όμως και η επανένωσή τους είναι πραγματικά συγκινητική.

No me da vergüenza que me oigáis llorar, porque aquí está una de las demostraciones de amor más incondicionales que existen. La de la mi burra y amiga BALDOMEREEEEEEEERA al verme después de dos meses (aviso a sensiblones como yo: ella también llora)Y yo venía todo el camino a Él Borge preparándome por si no me reconocía…

Gepostet von Ismael Fernández am Montag, 18. Mai 2020

Το σπίτι του άνδρα, στα βουνά, βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο οποίο ζει μόνιμα ο γάιδαρος. Ο ίδιος ζήτησε από τον αδελφό του να προσέχει το ζώο, το οποίο μάλιστα αγαπάει πολύ και τα δύο αδέλφια επικοινωνούσαν με βιντεοκλήσεις, στις οποίες ο Ισμαήλ μάθαινε τα νέα του γαϊδάρου.

Όταν η καραντίνα έληξε, το πρώτο πράγμα που έκανε ο Φερνάντεζ ήταν να επισκεφθεί τον αγαπημένο του γάιδαρο.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά να τον φωνάζει και όταν ο Μπαλντομέρα πλησίασε, τον χάιδεψε στο κεφάλι, του μιλούσε τρυφερά και η φωνή του έσπασε από συγκίνηση, ενώ και ο γάιδαρος άρχισε να γκαρίζει από χαρά.

Όπως έγραψε αργότερα στο Instagram, δεν ντράπηκε που έκλαψε καθώς τα δάκρυά του ήταν ένδειξη της ανιδιοτελούς αγάπης του για το ζώο.

Πηγή : news247