Η καταγγελία στην Αστυνομία, για την εξαφάνιση 16χρονης στην Ανάβρα, έγινε σήμερα Τετάρτη το απόγευμα από τον πατέρα της

Εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε εξέλιξη μετά από την δήλωση εξαφάνισης μιας 16χρονης από την περιοχή της Ανάβρας στον Αλμυρό. Η 16χρονη έχει χαθεί στην περιοχή Νεραϊδας – Αγιος Ηλίας- Λυκόραχη, στην Ανάβρα.

Σύμφωνα με την δήλωση που έκανε ο πατέρας του κοριτσιού στην Αστυνομία, είχαν πάει στην για να μαζέψει τα ζώα του. Είπε στην κόρη του να καθίσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και όταν γύρισε δεν ήταν εκεί.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε σήμερα το απόγευμα και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό της κοπέλας. Η περιοχή όπου χάθηκε η 16χρονη είναι δασική και όσο πλησιάζει η νύχτα, μεγαλώνουν οι φόβοι και οι ανησυχίες που εκφράζονται από την οικογένειά της.

Ο πατέρας της έπρεπε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να συγκεντρώσει τα πρόβατα στο μαντρί του και της ζήτησε να παραμείνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να επιστρέψει να φύγουν.

Όταν γύρισε, η κόρη του είχε εξαφανιστεί. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 16χρονης.

“Θρίλερ” στην Ανάβρα με την εξαφάνιση μιας 16χρονης