«Στολίδι»

Οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπως γράφαμε και στο χθεσινό φύλλο προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και οι εικόνες πραγματικά είναι εντυπωσιακές.

Η Καρδίτσα τη νέα χρόνια θα αποκτήσει το δικό της στολίδι, ένα από τα πιο υπερσύγχρονα κλειστά γυμναστήρια της χώρας.

Αυτό σημαίνει αναβάθμιση του αθλητισμού στο Νομό και προσέλκυση επισκεπτών μέσω των κορυφαίων διοργανώσεων που θα διεξάγονται.

Το ζήτημα είναι να μην υπάρξουν χρονοτριβές και να παραδοθεί στην ώρα του στο κοινό της Καρδίτσας.

Κ.Φ.

«Μαζί τα φάγαμε»

Ήταν 21 Σεπτεμβρίου του 2010, όταν στην Ελλάδα του Μνημονίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, , μιλώντας στη Βουλή, στη διαβούλευση του νομοσχεδίου για την κατάργηση και τη συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημοσίου τομέα, εκστόμισε την γνωστή πλέον φράση, -μαζί τα φάγαμε-, η οποία σημάδεψε τον πολιτικό βίο της χώρας.

«Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας “πώς τα φάγατε τα λεφτά”, που μας ρωτάει ο κόσμος, είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγαμε, αλλά σήμερα υπάρχει κόσμος που δεν έχει να φάει στην κυριολεξία.

Κ.Φ.