Το να μιλήσει κανείς αυτή τη στιγμή για την αθλητική δράση στην Καρδίτσα, θα είναι εξωπραγματικό…
Ωστόσο επειδή και ο αθλητισμός είναι ένα ζωντανό κομμάτι της υπόλοιπης κοινωνικής ζωής του νομού, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος, όπως άλλωστε συνέβη και με την πανδημία του κορωνόϊού, αλλά και με κάθε τι που ανατρέπει την καθημερινότητα των ανθρώπων!

Η καταστροφή της Καρδίτσας ήταν και καταστροφή του αθλητισμού. “Μνημείο” που περιγράφει την αποφράδα αυτή ημέρα είναι και το προπονητήριο της Αναγέννησης που εγινε σημείο αναφοράς στις περιγραφές δημοσιογράφων απ’ όλη την Ελλάδα!
Ξεπροβάλλει μόνον η ταμπέλα, και δυστυχώς όλες οι αίθουσες καθώς και τα γήπεδα είναι μέσα στο νερό και στη λάσπη!

Ανυπολόγιστη καταστροφή ενός χώρου που χτίστηκε λιθαράκι – λιθαράκι με πολύ μεγάλο μεράκι, τεράστια υπερβατική προσπάθεια από πολλούς ανθρώπους και στέγαζε την ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας!

Τα προβλήματα που δημιουργούνται όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς είναι πλέον τεράστια και αναστέλλουν και τη δράση της Αναγέννησης που προετοιμάζονταν εντατικά για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αυτές τις ώρες βεβαίως το να σταματήσει η αθλητική δράση και η λειτουργία ενός συλλόγου είναι το τελευταί πράγμα που μας απασχολεί μπροστά στην τραγωδία συμπολιτών!

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΚ
Ωστόσο σε πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι όταν βλέπεις έναν όμορφο αθλητικό χώρο να γίνει μια απέραντη λασποθάλασσα!
Την ίδια τύχη με το “Γιώργος Μπαζής” είχαν και τα γραφεία του ΑΣ Καρδίτσας στο κέντρο της πόλης! Ανυπολόγιστη καταστροφή και εδώ…

Ολες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας πλημμύρισαν από τόνους νερού και λάσπης και για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να επανέλθει η κανονική ροή των πραγμάτων θα περάσει καιρός…
Οι πιο δύσκολες ώρες για τον αθλητισμό της περιοχής μας από καταβολής. Καμία σχέση με τις πλημμύρες του ‘94. Αυτό που ζήσαμε τώρα, είναι ασύγκριτο και πρωτοφανές στα χρονικά.