Μηνυτήριες αναφορές δρομολογεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με δήλωσή του.

Ο κ. Κούγιας καταφέρεται κατά του Κώστα Πηλαδάκη και προαναγγέλλει μηνύσεις εναντίον του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη και των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΛ από την “ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ”.

Δείτε η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Σήμερα ρε Κώστα κουβαρντά, εσύ που τρέφεις 150 οικογένειες, αλλά δεν λες πόσες δεν έτρεφες στην Πάτρα και δεν γνωρίζω που αλλού, ότι από το 2011 έως σήμερα χρωστάς 400.000€ για κατανάλωση νερού στον Δήμο Λαρισαίων, στη δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΛ, δηλαδή από το 2015 μέχρι πριν λίγους μήνες, που ανακατασκεύασα το ΑΛΚΑΖΑΡ, πήρες από εμένα 2.200.000€ και εσύ ο κουβαρντάς, ο καλοπληρωτής, που εκτός τα χρήματα που πήρες από εμένα που δεν είμαι κουβαρντάς, έχοντας και ταμείο 125.000.000€ δανεικά και αγύριστα, δεν πλήρωνες έστω σε δόσεις των 2.000€ τον ευεργέτη σου τον Δήμο Λαρισαίων, που σου χάρισε 170 στρέμματα για να κάνεις το γήπεδο – ηλεκτρικό σταθμό (φωτοβολταϊκά), να κάνεις water park και να παίζει εκεί η πιο βρώμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία 6 χρόνια, ο Απόλλων Λάρισας.

Εμείς οι συκοφάντες σου, οι υβριστές σου είμαστε έτοιμοι να σου δώσουμε 2.000€ το μήνα δανεικά για να πληρώσεις το νερό, μήπως και το κόψουν και δυσφημιστεί το Λαρισαϊκό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να παίξει εκεί ο Απόλλων Λάρισας.

Εκείνο όμως που με έχει εξοργίσει και για αυτό τον λόγο θα ετοιμάσω μηνυτήρια αναφορά για απιστία είναι:

1. Γιατί ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΥΑΛ δεν έκαναν κατάσχεση όλων αυτών των 2.200.000€ που εμείς σου δώσαμε για την χρήση του γηπέδου και

2. Γιατί μέχρι σήμερα δεν έκοψαν την παροχή νερού στο γήπεδο.

Δυστυχώς η μηνυτήρια αναφορά για την διάπραξη του κακουργήματος της απιστίας θα γίνει και κατά του Δημάρχου και κατά όλων των μελών του Δ.Σ.

Στην μηνυτήρια αναφορά θα φέρεσαι εσύ ως ηθικός αυτουργός και ως αυτουργοί τα μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Λαρισαίων και η διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.

Γεια σου Κώστα κουβαρντά πάρε από όλους τα λεφτά”.