Στο νέο μεγάλο αθλητικό σπίτι της Καρδίτσας που ελπίζουμε να δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην περιοχή, θα “χτίσει” τη νέα προσπάθεια ο ΑΣ Καρδίτσας…
Οι “κυανόλευκοι” όπως ενημέρωσαν με σχετική τους ανακοίνωση θα διαθέσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν και της διαδρομής τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο που θα παραδοθεί (όπως όλα δείχνουν) πριν την έναρξη της σεζόν… Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση του Καρδιτσιώτικου συλλόγου με τιτλο “πάρε θέση στο νέο κλειστό” που την παραθέτουμε αυτούσια:

«Το σημαντικότερο γεγονός της νέας σεζόν, δεν είναι άλλο από την είσοδο της ομάδας στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο υπερσύγχρονο στολίδι του αθλητισμού της περιοχής μας.
Μετά από υπομονή και προσμονή ετών, το νέο κλειστό γυμναστήριο είναι ένα βήμα πριν την παράδοσή του σε χρήση και ο Α.Σ.Κ. φιλοδοξεί να δώσει πνοή, ζωντάνια και δυναμική, στο πιο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της χώρας.
Η εφετινή χρονιά είναι πραγματικά μοναδική, καθώς για πρώτη φορά οι φίλαθλοι της Καρδίτσας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν θέαμα υψηλού επιπέδου… σε μια αθλητική εγκατάσταση υψηλού επιπέδου.
Μπροστά λοιπόν σε αυτή την τεράστια πρόκληση, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θέλει να δώσει ζωή στο νέο κλειστό γυμναστήριο και ταυτόχρονα, ώθηση στον τοπικό αθλητισμό.
O σύλλογός μας απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους, να στηρίξουν την προσπάθεια στο νέο του σπίτι, με ένα ολοκληρωμένο και προσιτό σε όλους πρόγραμμα για τις κάρτες διαρκείας. Κάθε κάρτα διαρκείας, σημαίνει ακόμη μια φωνή και ένα χειροκρότημα στο πλευρό της ομάδας και είναι παράλληλα, απαραίτητη οικονομική στήριξη μιας προσπάθειας που ανήκει στην Καρδίτσα και αντλεί δύναμη από αυτή.
Για να έχει κάθε φίλαθλος τη δυνατότητα να βρεθεί κοντά στην ομάδα στο νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, έχουν δημιουργηθεί αρκετές κατηγορίες και διευκολύνσεις, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση.
Αναλυτικά, ο σχεδιασμός για τα εισιτήρια και τις κάρτες διαρκείας ενίσχυσης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα ανδρών της Α2 Εθνικής και το Κύπελλο Ελλάδας έχει ως εξής:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ
Το εισιτήριο αγώνα εξασφαλίζει την είσοδο σε έναν αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (κανονική σεζόν) και του Κυπέλλου Ελλάδας σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΗ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ως εξής:
•Παιδιά ηλικίας έως 11 ετών: Δωρεάν είσοδος
•Παιδιά και νέοι ηλικίας 12-18 ετών: 3 €
•Άτομα με κινητικά προβλήματα (με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού): Δωρεάν είσοδος – πρόσβαση στις θέσεις ΑΜΕΑ που διαθέτει το νέο κλειστό γυμναστήριο.
•Άνεργοι, Φοιτητές, Στρατιώτες (με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού): 5 €
•Ενήλικες: 8 €

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι κάρτες διαρκείας διαχωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες και εξασφαλίζουν την ελεύθερη είσοδο για όλη την αγωνιστική περίοδο 2019-2020:

Κάρτα VIP

Άμεση και απευθείας πρόσβαση μέσω της διακεκριμένης εισόδου V.I.P. σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (κανονική περίοδος και πλέι οφ) και του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ στο πιο κεντρικό σημείο της κερκίδας. Χρήση της αίθουσας V.I.P. και επιπλέον προνόμια – Κόστος 250 €.

Κάρτα GOLD

Ελεύθερη είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (κανονική περίοδος και πλέι οφ) και του Κυπέλλου Ελλάδας σε ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ στον κεντρικό τομέα της κερκίδας – Κόστος 120 €.
Ειδικά για τις κάρτες GOLD, ισχύουν επιπλέον διευκολύνσεις για οικογένειες:
•1 γονιός και 1 παιδί έως 18 ετών – Κόστος 2 καρτών 180 €.
•1 γονιός και 2 παιδιά έως 18 ετών – Κόστος 3 καρτών 210 €.
•2 γονείς και 1 παιδί έως 18 ετών – Κόστος 3 καρτών 240 €.
•2 γονείς και 2 παιδιά έως 18 ετών – Κόστος 4 καρτών 270 €.
•2 γονείς και 3 ή περισσότερα παιδιά έως 18 ετών – Κόστος 5 ή περισσότερων καρτών 300 €.

Κάρτα BLUE

Ελεύθερη είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (κανονική περίοδος και πλέι οφ) και του Κυπέλλου Ελλάδας σε ΜΗ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΘΕΣΗ, δηλαδή εκτός των τομέων VIP, GOLD και ACADEMY – Κόστος 80 €.

Κάρτα ACADEMY

H κάρτα ACADEMY, διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα παιδιά των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του Α.Σ.Κ., εξασφαλίζοντας ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (κανονική περίοδος και πλέι οφ) και του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ σε ειδικό χώρο στο κάτω διάζωμα της κερκίδας.

Διάθεση των καρτών διαρκείας

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται μέσω των μελών της διοίκησης του Α.Σ.Κ., καθώς και στα γραφεία του συλλόγου, από την Παρασκευή 23 Αυγούστου, καθημερινά 6-9 το απόγευμα (διεύθυνση των γραφείων: Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, τηλ. 24410 75507).»